Grand Café Willaerts

Genieten in een warm en sfeervol restaurant

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Direct gelegen aan rivier de Merwede vind je Grand Café willaerts, een warm en sfeervol restaurant. Waar ze verfijnde, internationaal georiënteerde gerechten in combinatie met dagverse seizoensgebonden producten serveren. Plaatsnemend bij Willaerts geniet je van een levend panorama met uitzicht op de vele schepen die dagelijks voorbijvaren.


Laat je onderdompelen in de gastvrijheid, de prachtige ambiance, voortreffelijke locatie met waanzinnige vergezichten en culinaire verrassingen! Bij Willaers serveren ze verfijnde, internationaal georiënteerde gerechten in combinatie met dagverse seizoensgebonden producten.  • De Nederlandse Restaurantkaart heeft een waarde van € 20,- en is eenmalig in zijn geheel in te wisselen bij de daarvoor aangesloten restaurants.

 • Reserveren gaat op beschikbaarheid van het restaurant.

 • Per reservering kan maximaal 1 restaurantkaart verzilverd worden.

 • Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen.

 • De minimale besteding per tafel moet € 40,- zijn.

 • Een reservering is alleen geldig via heerlijk.nl/restaurantkaart.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Veerplein 1
3351RW Papendrecht
Nederland
10 1 Uitmuntend
9
Eten
10
Service
9
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 9.5

  Gerard W

  Ondanks veel personeel bezig waren aan het opbergen van parasols i.v.m. plotseling storm, was de bediening bij de tijd. Het eten was prima aan een gezellig zitje voor 2 personen.
  9
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  20 juni 2019