Strada del Vino

Geniet van Italië in Dordrecht

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Strada del Vino is gevestigd in de historische binnenstad van Dordrecht. Strada del Vino onderscheidt zich niet alleen door het prachtige pand, maar ook met de gastvrije service, eigentijdse ambiance en complete wijnkaart.


Op de menukaart vind je een verscheidenheid aan Italiaanse gerechten, pasta’s en pizza’s uit de traditionele steenoven uit Napoli. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze in hun waarde te laten, worden de authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat. • De Nederlandse Restaurantkaart heeft een waarde van € 20,- en is eenmalig in zijn geheel in te wisselen bij de daarvoor aangesloten restaurants.

 • Reserveren gaat op beschikbaarheid van het restaurant.

 • Per reservering kan maximaal 1 restaurantkaart verzilverd worden.

 • Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen.

 • De minimale besteding per tafel moet € 40,- zijn.

 • Een reservering is alleen geldig via heerlijk.nl/restaurantkaart.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Wijnstraat 170
3311 BZ Dordrecht
nederland
10 1 Uitmuntend
9
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9

  Henny Koster

  Nou zoals je ziet liegen de cijfers er niet om mijn zoon en ik beschouwen dit als een goed restaurant waar je echt heerlijk Italiaans kunt eten Voor ons is dit gewoon super en wij komen hier dan ook regelmatig een hapje eten ook de bediening is erg klantvriendelijk en hier kan je echt nog lekker in een soort van huiskamersfeer zitten dus top ????????
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  9 september 2019