Silver

HEERLIJK avondje uit met dit 3-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

In de hoofdstad van provincie Flevoland, Lelystad, vind je restaurant Silver aan de rand van het Zilverpark. Het in het centrum gelegen restaurant is sinds september 2017 een culinaire hotspot waar heerlijk eten en een goed wijntje samenkomen.


Voor gastvrouw Corrie Hop is er met Restaurant Silver Wine & Dine een langgekoesterde droom in vervulling gegaan. Samen met haar keukenbrigade laat ze je genieten van vernieuwde gerechten gebaseerd op klassieke technieken. Er wordt gebruik gemaakt van verse producten die het seizoen te bieden heeft.


Roy Kramer staat aan het roer in de keuken en is met zijn 21-jaar de jongste chef-kok in Nederland. Met zijn motto ‘niet willen rennen voordat je kan lopen’ ambieert hij koken op hoog niveau. Met verse producten die niet zijn bespoten en natuurlijk groeien maakt hij de mooiste gerechten. "Wabi sabi", de schoonheid van imperfectie is waar hij voor staat.


Gastvrijheid staat bij Silver hoog in het vaandel. Met deze passie zorgt het team ervoor dat het een echt avondje uit is. En dat alles op een eigentijdse, moderne wijze. Bij Silver kun je ongedwongen genieten in een mooie ambiance.


  • De Nederlandse Restaurantkaart heeft een waarde van € 20,- en is eenmalig in zijn geheel in te wisselen bij de daarvoor aangesloten restaurants.

 • Reserveren gaat op beschikbaarheid van het restaurant.

 • Per reservering kan maximaal 1 restaurantkaart verzilverd worden.

 • Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen.

 • Let op: bij dit restaurant geldt de actie alleen op het 3-gangenmenu.

 • De minimale besteding per tafel moet € 40,- zijn.

 • Een reservering is alleen geldig via heerlijk.nl/restaurantkaart.


 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Zilverparkkade 1
8232 WJ Lelystad
Nederland
10 1 Zeer goed
8
Eten
8.5
Service
8
Sfeer
8.5
Gastvrijheid
 • 7.75

  Maaike

  De prijs-/kwaliteitverhouding voor een 5-gangen diner (inclusief 6 amuses) was dankzij HEERLIJK-aanbieding enigszins in evenwicht. Anders (nog) niet. Lelystad breidt uit met een restaurant in het hogere segment. Tenminste dat is wat Silver beoogt uit te stralen en waar te maken middels een classy en trendy inrichting en de bereidingen van diverse smaakvolle en culinaire gerechten op niveau. Aan alle gerechten, amuses en de keuze van bijpassende wijnen is merkbaar zorg besteed. Iedere gang was prachtig opgemaakt en werd uitvoerig toegelicht. Echter, het is het nog net niet. Enige krampachtigheid is waarneembaar in de uitvoer van het gastvrouwschap en het uitserveren. De toelichting op de gerechten en de wijnen mag vakkundiger. Als je met je gerechten op dit niveau wil acteren dan moeten die van de eerste tot de laatste hap 'kloppen'. De smaken moeten aansluiten; dat is nog niet overal het geval. Deze jonge chef-kok met gevoel voor verfijning is echter veelbelovend!!! Creativiteit in de keuken is een wezenlijk onderdeel van kwaliteit en die kwaliteit is zeker waarneembaar. Al met al toch een aanrader.
  7
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  18 augustus 2019
 • 8.75

  Anne Haasbroek

  Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening was erg warm daar geen airco
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  4 juli 2019