HEERLIJK.nl

Laatste reviews

10
La Enoteca Rotterdam 23 februari 2010
Wat een heerlijk restaurant! De wijn was top, bediening was vriendelijk en professioneel! Altijd leuk om weer eens wat te leren over lekkere wijn! Wat een aanrader voor genieters van lekker eten in combinatie met lekker wijn en een topsfeer! M'n gezelschap was tevens super, kortom een heerlijke dinsdag gehad!
  • 10
    Eten
  • 10
    Service
  • 10
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
8
Envy Amsterdam 23 februari 2010
Envy heeft mooie, uitgebalanceerde gerechten die heerlijk smaken. Echter, het concept achter `heerlijk dinsdag' hebben ze niet helemaal begrepen. Wij vonden de prijs - kwantiteit verhouding zoek. Bij navraag over hun invulling hiervan, bleek dat ze van het gangbare menu 1 gang hadden verwijderd en de porties kleiner hadden gemaakt. Reden: 'omdat we anders te veel weggeven'. Het kan niet de bedoeling zijn dat je met trek de deur uit gaat. Met z'n tweetjes waren we inclusief het heerlijk dinsdag concept 110 euro kwijt voor 3 minigangen, 4 glazen wijn, 1 port en 1 koffie. Voor dat geld hebben we echt vele malen beter gegeten.
  • 9
    Eten
  • 8
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
8
Envy Amsterdam 23 februari 2010

Envy heeft mooie, uitgebalanceerde gerechten die heerlijk smaken. Echter, het concept achter `heerlijk dinsdag' hebben ze niet helemaal begrepen. Wij vonden de prijs - kwantiteit verhouding zoek. Bij navraag over hun invulling hiervan, bleek dat ze van het gangbare menu 1 gang hadden verwijderd en de porties kleiner hadden gemaakt. Reden: 'omdat we anders te veel weggeven'. Het kan niet de bedoeling zijn dat je met trek de deur uit gaat. Met z'n tweetjes waren we inclusief het heerlijk dinsdag concept 110 euro kwijt voor 3 minigangen, 4 glazen wijn, 1 port en 1 koffie. Voor dat geld hebben we echt vele malen beter gegeten.

  • 9
    Eten
  • 8
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
8.75
Amarone Rotterdam 21 februari 2010
  • 8
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8.75
Karel V Utrecht 20 februari 2010
Heerlijk gegeten, prima ambiance, uitstekende wijnen, kortom zeer goed, zeker een aanrader en ook zeker nog eens voor herhaling vatbaar.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9
Kurzaal 17 februari 2010
Vorige week dinsdag heb ik heerlijk gegeten in restaurant kandinsky in Scheveningen. Bij aankomst werden wij naar een mooi restaurant begeleidt.
We hadden prachtig uitzicht direct op zee. Door de perfecte bediening en mooie ambiance voelde wij ons gelijk op ons gemak.
Als voorgerecht hadden wij een heerlijk visgerecht.
Het hoofgerecht was een echte aanrader eendenborst met cassissaus met daarbij heerlijke groenten. Normaliter staat dit gerecht op de kaart voor
€ 27.50. En nu heb ik van 3 gangen mogen genieten voor een totaal bedrag van € 30.00 Kortom ik vind heerlijk dinsdag een geweldig intiatief en zeker voor herhaling vatbaar.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9.75
Amarone Rotterdam 17 februari 2010
Gisterenavond bij Amarone in Rotterdam gegeten, wat een verrassing! Subliem gegeten en fantastisch verzorgd! Gerechten waren een verrassing en overheerlijk. Ik kan niet anders zeggen, het was top! Wat een goed initiatief dat heerlijk dinsdag!
groet Renée
  • 10
    Eten
  • 10
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
8.5
La Enoteca Rotterdam 17 februari 2010
Gister avond heerlijk gegeten bij La Enoteca in Rotterdam, een grote verrassing. Een relatief onbekend restaurant wat bekend staat om zijn vlees en wijnen. En die naam maken ze meer dan waar!!
 
De wijnen hebben we laten adviseren bij de gerechten en waren goed in balans. Voornamelijk het hoofdgerecht was erg lekker. Minder was de ambiance, vooral op een rustige dinsdag ontbreekt de sfeer een beetje in deze 'wijnwinkel'.
 
Maar al met al een erg leuke avond gehad. Wat een prachtig idee Heerlijk Dinsdag, volgende week weer.
  • 9
    Eten
  • 8
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
8.5
Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam 17 februari 2010
Vorige week bij Zeezout mogen eten. Dat deze zaak geen ster heeft begrijp ik echt niet. Voor ons niet erg, want wij waren al verbaasd over het niveau van het eten, maar toen we de rekening kregen konden we het echt niet geloven. Ok we hadden al 30 euro p.p betaalt maar zo weinig afrekken voor zo'n niveau complimenten. Deze week waren we in het Haagsche ingevuld en hadden het geluk bij een sterrenzaak! Paul van Waarden maakte zijn ster meer dan Waard. Omdat hij Heerlijk Dinsdag zo'n leuk concept vond deed hij er voor dezelfde prijs een gang bij!Het is dat ik volgende week op vakantie bent.... maar die week daarop mag je ons weer indelen!!!
  • 8
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
8.75
Envy Amsterdam 16 februari 2010
Envy was bijzondere ervaring. Mooie kleine gerechtjes. Jammer dat de drie gangen uit het menu uit 2 kleine gerechtjes plus dessert bestond. A la carte dezelfde prijs als EU 30 (dus geen goede 'deal' voor ons gevoel). Terwijl je hier normaal gesproken 3 a 4 kleine gerechtjes plus dessert als maaltijd zou bestellen. Dus Envy is een aanrader maar het Heerlijk Dinsdag concept werkt hier niet. Volgende keer ga ik A la carte....
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
10
Envy Amsterdam 16 februari 2010
Zojuist mijn eerste heerlijke dinsdag ervaring afgesloten! Op naar de volgende. Her verrassingselement was spannend, waar ga ik eten en is het dan echt wel goed, want durf best te zeggen dat ik kritisch ben. Dus op naar restaurant Envy in Amsterdam! Van minuut tot minuut was het genieten alles zorgvuldig gemaakt en gecombineerd! Hebben het menu nog iets uitgebreid in overleg met de chef. Top! Ga daar zeker terug!
  • 10
    Eten
  • 10
    Service
  • 10
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
8.75
11 februari 2010
Heerlijk Dinsdag is een zeer leuk initiatief. Na de loterij/toewijzing, fantastisch gegeten op 9.2.10 bij De Zwethheul. Nog 1 gerecht toegevoegd, dus nu 4 gangen menu. Totaal prijs werd nu 175,00 voor 2 pers. incl.aperitief, wijn en koffie. Zonder Heerlijk Dinsdag zou de nota zeker 30 tot 40 euro hoger geweest zijn.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8.5
Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam 10 februari 2010
Toen ik op de radio hoorde over Heerlijk Dinsdag heb ik me (als fan van heerlijk eten) meteen ingeschreven en gereserveerd voor de eerst volgende mogelijkheid. Waar we zouden gaan eten was een verrassing.Gisteren was het Heerlijk Dinsdag. In de ochtend werd bekend gemaakt waar we zouden gaan eten. Dat we tóch in een Michelin sterrenrestaurant gingen eten was een extra verrassing!In plaats van de gebruikelijke sportschoolavond, werd het een Heerlijk Dinsdagavond! Super leuk was het om de week op deze manier te doorbreken. Uiteraard hebben we fantastisch gegeten bij Paul van Waarden. Deze Heerlijk Dinsdagavond is voor herhaling vatbaar!
  • 9
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8
9 februari 2010
De gerechten waren top incl het wijnarrangement. Alleen de sfeer heeft nog wat aandacht nodig, te veel hotel gevoel.
  • 9
    Eten
  • 7
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid