HEERLIJK.nl

Laatste reviews

9.25
Savelberg Voorburg 3 augustus 2010
totale beeld is compleet, het was perfect!
We like it too much!
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
8.25
At Sea Scheveningen 3 augustus 2010
Eerste keer uit eten via heerlijkdinsdag.nl Wat ons betreft helemaal top. Het concept is sowieso erg leuk. Het restaurant At Sea in Scheveningen is zeker een aanrader. Een trendy restaurant met een hele goede keuken en een uitstekende bediening. Gewoon lekker eerlijke gerechten op een juiste en smaakvolle manier klaar gemaakt. De daarbij geserveerde wijnen pasten heel mooi bij de gerechten. Een restaurant wat heel dicht tegen de top aan zit maar waar de sfeer nog lekker ongedwongen is. 
  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8.5
La Enoteca Rotterdam 3 augustus 2010
Net terug van La Enoteca. Gezellige, ongedwongen sfeer. Leuk concept: eerst de wijn uitzoeken en daarbij de gerechten. Wij hebben ons laten verrassen en zijn daarin niet teleurgesteld. Een aanrader. We gaan zeker terug.
  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
6.75
La Enoteca Rotterdam 31 juli 2010
Onze eerste kennismaking met Heerlijk Dinsdag was bij La Enoteca. Vooraf duidelijk onze vegetarische eetwensen en non-alcoholisch drankgebruik kenbaar gemaakt, bij zowel Heerlijk Dinsdag als bij La Enoteca (wijnhuis). Dat was allemaal geen probleem. Het eten bleek echter matig, de bediening voelde ongemakkelijk aan (alsof men nieuw is in de bediening), bij lege glazen werd er niet gevraagd of we misschien nog wat wilden drinken (zo hebben we de hele avond maar 1 fles water verbruikt), er zat gemiddeld 45 minuten tussen elke gang en wat nog het meest stoorde was de opmerking die wij aan het einde van de avond kregen. Bij het presenteren van de rekening werd er een opmerking gemaakt over de hoogte hiervan (of het gebrek hieraan en dat komt natuurlijk doordat wij geen wijn hadden besteld). Niet 1, maar 2 keer, wat ik erg onbeschoft vond. En 15 euro voor 1 fles water, 1 koffie en 1 thee vind ik persoonlijk erg duur.... 
  • 6
    Eten
  • 7
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 6
    Gastvrijheid
8
La Enoteca Rotterdam 28 juli 2010
Bij Enoteca in Rotterdam bepaal je aan de hand van de wijnkaart (groots, met grootse prijzen), wat je gaat eten. Een leuk concept, hoewel wij om ons heen regelmatig dezelfde gerechten opgediend zagen worden.Na bij een prosecco van het huis een wijnkeuze gemaakt te hebben - over wijn per glas deed men nogal ingewikkeld - begonnen we met een heerlijke tartaar van rauwe vis met basilicumdressing, gevolgd door uitstekende lamsracks en -bout met geroerbakte biologische groente. Eenvoudig, maar overheerlijk. Als dessert een semifreddo met citrus,vergezeld van grapefruit en munt. Afgesloten met koffie en lekkere friandises. Voor- en hoofdgerecht werd en opgediend op een grote schaal op standaard, waar ieder van ons vieren zijn portie van kon nemen. Wij vonden het vreemd, dat bij het dessert en de koffie geen suggestie voor wijn of digestif werden gedaan, temeer daar het bij Enoteca om de wijn draait....?
Het restaurant zat helemaal vol en de bediening was vriendelijk en correct .Dit was onze eerste kennismaking met heerlijk dinsdag, we laten ons graag nog vaker verrassen!
Eén kleine opmerking nog: ons menu kost normaal 39,50. Tezamen met de wijn kwamen we nu niet echt uit op een Heerlijk Dinsdag tarief...desalniettemin vonden we het avondje bij Enoteca de prijs dubbel en dwars waard.
 
 
  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
9
Savelberg Voorburg 28 juli 2010
We hebben gisteren bij Savelberg in Voorburg gegeten en het was een echt feestje.
Alles was perfect, het eten was zo op elkaar afgestemd en zo verfijnd. Je hoort wel eens van die verhalen dat je na zo'n etentje in een michelin restaurant nog honger hebt, dat was nu zeker niet het geval.
Ik raad iedereen aan om daar eens naar toe te gaan want het is echt een belevenis.
Savelberg, nogmaal SUPER bedankt voor de heerlijke avond!
 
Koos en Karin 
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
8.5
La Enoteca Rotterdam 28 juli 2010
Onze eerste ervaring met Heerlijk Dinsdag was gelijk een goede. We hebben ervan genoten. Restarant La Enoteca is niet groot maar weet wel wat lekker eten is. Men heeft de rollen hier omgedraait voor wat betreft de wijn bij het eten. Je zoekt eerst de wijn uit en de keuken verzorgt dan het bijpassende arrangement. We hebben een heerlijke Zinfandel uitgezocht (stevig wijntje). Bij het ontvangst kregen we een Prosecco. Als entree italiaans brood met tomaat en soort salami. Het voorgerecht was zelfgemaakte tortellini. Het hoofdgerecht was ossenhaas met garnituur. Voor het nagerecht konden we kiezen uit een kaasplankje of ijs. We kozen het kaasplankje met 3 verrassende soorten kaas. Steeds werd er uileg gegeven wat we op het bord kregen. De bediening was ook zeer attent. De zaak zat vol en dat voor een dinsdagavond! De koffie na was ook lekker. Al met al hebben we een echte heerlijke dinsdagavond gehad.  
  • 8
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9
At Sea Scheveningen 27 juli 2010
Vanavond bij At Sea gegeten, prachtig restaurant, modern, maar wel gezellig. Het ligt wel enigzins uit de route, maar je kan wel gratis parkeren en er is volop plaats. Bediening is vriendelijk en goed op de hoogte van de gerechten en de wijnen. Bij het driegangenmenu hebben we bijpassende wijnen genomen en die waren er heerlijk bij. De gerechten waren afwisselend, mooi opgemaakt en wat het belangrijkste is: erg lekker. Ik mis nog een beetje verfijning, omdat ik sommige smaakcombinaties niet optimaal vond, anders had ik zeker een 10 gegeven. Wij komen zeker terug.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8
La Enoteca Rotterdam 27 juli 2010
  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
7.75
25 juli 2010

We hebben fantastische gegeten echt een aanrader!!

  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
7
Kurzaal 23 juli 2010
lekker gegeten op het terras met uitzicht over zee. de sfeer is erg leuk, het eten was goed, met name het hoofdgerecht. de bediening was ok, kan beter. het voorgerecht kwam te snel op tafel, geen tijd om rustig de amuses op te eten en wat te drinken.
  • 8
    Eten
  • 6
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 6
    Gastvrijheid
8.25
Bretelli Weert 22 juli 2010
Heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer. Onze eerste Heerlijk Dinsdag ervaring was geweldig! Na een warm welkom hebben we genoten van eerlijk eten, van welkomsthapje tot en met de madeleine bij de koffie. We gaan zeker nog vaker ons laten verrassen en hebben ondertussen al wat vrienden getipt om ook eens Bretelli te gaan bezoeken. 
  • 9
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
9
Ron Gastrobar Amsterdam 21 juli 2010
Wij werden door Heerlijk Dinsdag verrast en mochten bij Ron Blaauw** in Ouderkerk ad Amstel gaan eten. Het was (20 juli) een zeer zwoele zomeravond dus we konden lekker buiten op het terras eten. De vriendelijke bediening vertelde duidelijk wat ons menu zou zijn. We konden kiezen voor een extra gang en extra wijn arrangement. Dit beide natuurlijk gedaan en als dessert nog eens extra kaas plankje genomen. We hebben genoten en we gaan weer snel boeken bij Heerlijk Dinsdag.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8
20 juli 2010
Prima eten, vooral het voor- en hoofdgerecht en de amuses. Prima wijnarrangement. Leuke sommelier. Fantastische terras aan de Schie op een zomeravond.
  • 8
    Eten
  • 7
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
9
IDRW Rotterdam 15 juli 2010
Afgelopen dinsdag heerlijk op het terras gegeten bij IDRW. Naast het eten was het wijnarragement bijzonder goed. Kok heeft goed rekening gehouden met dieetwensen. We komen hier zeker terug, al was het maar voor het kaasplankje !
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid