HEERLIJK.nl

Laatste reviews

7.75
Fris Haarlem 17 juni 2010
Goed ontvangen, heerlijk gegeten, goede service. Jammer dat het zo rustig was.
  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
8.5
Cheval Blanc Heemstede 17 juni 2010
Het was een verrassing zo dichtbij een top restaurant, extra geluk het was de week van het restaurant dus een 6 gangen menu voor maar € 40,=, goede keuken en mooie wijnen. Werkelijk een aanrader CHEVAL BLANC en heerlijk Dinsdag, gelukkig is het elke week dinsdag.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9
Ron Gastrobar Amsterdam 16 juni 2010
Gisteravond een heerlijke avond gehad bij Ron Blaauw. Het begon al geweldig met wel 7 verschillende amuses! Daarna kregen we een leuk menu dat ook nog met een extra gang uitgebreid kon worden. Een lekker wijnarrangement erbij, alles helemaal top! Bediening was erg vriendelijk en wat altijd leuk is dat de chef even aan tafel komt om je een leuke/lekkere avond te wensen. Het was onze eerste ervaring met heerlijk dinsdag maar zeker voor herheling vatbaar!
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8.75
Lime Malden 16 juni 2010
Gisteren gegeten bij Le Marron in Malden. Eerste keer gebruik gemaakt van 'Heerlijk dinsdag". Het eten was heerlijk en de bediening was erg vriendelijk. Lekkere wijnen bij elke gang en ook de mogelijkheid om van elke wijn een half glas te krijgen. Ook de tijd tussen de gangen was precies goed. Kortom: een heerlijke avond gehad!
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9
9 juni 2010
Gisteren hebben we heeerlijk gegeten bij 'van de markt' in amsterdam. Het eten was verukkelijk, de bediening bijzonder vriendelijk en ook de service was geweldig. bij binnenkomst kregen we meteen een heerlijk borrelhapje en daarna ook nog eens een amuse! Ik zou er zelf nooit op zijn gekomen om hier te gaan eten maar we hebben een hele leuke avond gehad!
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
8.5
Rosso Rotterdam 9 juni 2010
Wij hebben gisteren met een groep van 12 personen in Rosso in Rotterdam gegeten. De sfeer, ambiance en bediening waren uitstekend. We werden zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. De kwaliteit van het eten was goed maar te weinig. Het hoofdgrerecht bestond slechts uit een stukje (overigens uitstekend) vlees, zonder groente en/of aardappelen. Dit hebben wij er zelf bij moeten bestellen.
  • 7
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9.75
Zeezout Rotterdam 9 juni 2010
Ik heb altijd al een keer bij Zeezout willen eten en wat een geluk het was de eerste keer gelijk raak! Het verbaast me dat dit restaurant geen ster heeft. We gaan er snel nog een keer eten. Dank je wel heerlijk dinsdag en zeezout, we hebben een hele leuke "heerlijk" avond gehad.
  • 10
    Eten
  • 10
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
9.5
Savelberg Voorburg 9 juni 2010
We hadden nog nooit gehoord van Savelberg. We gaan er zeker nog een keer eten. Het was een hele leuke avond. Het personeel is uiterst vriendelijk. Het eten is bij elke hap een verrassing. Het enige waar we even aan moesten wennen is de ambiance maar het hoort wel helemaal bij dit hotel / restaurant. Top! Ik zal dit etentje niet meer vergeten.
  • 10
    Eten
  • 10
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
7.25
IDRW Rotterdam 9 juni 2010
  • 8
    Eten
  • 7
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 7
    Gastvrijheid
9.5
Wilhelminapark Utrecht 8 juni 2010
  • 9
    Eten
  • 10
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
9
Ron Gastrobar Amsterdam 7 juni 2010
Onze eerste keer Heerlijk Dinsdag. We hoopten op Ron Blauw, en het werd Ron Blauw. Blijft 1 van mn favoriete restaurants, weer zeer byzondere creaties geproeft
  • 10
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
10
4 juni 2010
Mogen genieten van 5 gerechten, inc amuse, soepje (welke heel bijzonder werd opgediend), krabsalade, piekuiken en een heerlijk zomers nagerecht. Een van de medewerkers is speciaal alcoholbrij bier gaan halen voor de zwangere tafelgenoot toen bleek dat ze dat niet hadden. Top tent.
  • 10
    Eten
  • 10
    Service
  • 10
    Sfeer
  • 10
    Gastvrijheid
4.5
Paul Van Waarden Amsterdam Amsterdam 26 mei 2010
Het eten was niet bijzonder de wijn was matig. Wijn spijs combinatie onder de maat. Rose was muf oud en totaal over de top. De prijs was niet in verhouding. Een 4 gangen menu kost 47,50 wij betaalden 40,00 euro per couvert. Dan zoek ik liever zelf een restaurant uit en kies zelf mijn gerechten en wijn.
Uiterst teleurstellende eerste avond Heerlijk Dinsdag.
  • 5
    Eten
  • 4
    Service
  • 5
    Sfeer
  • 4
    Gastvrijheid
7
La Enoteca Rotterdam 2 juni 2010
Bij La Enoteca kies je geen menu maar een wijn, waar dan gerechten bij worden bedacht door het personeel. Dat is verrassend, al was de uitkomst kwa eten niet bijzonder. Het voorafje was heerlijk: tartaar van zalm,heilbot,tong met een basilicumdressing. Daarna heerlijk malse ossehaas op geroerbakte groente (die net nog iets te rauw waren) en als dessert een tarte tatin en caramelijs, ook lekker, maar niet bijzonder. De koekjes bij de koffie waren aangebrand, van één was de onderkant pikzwart. De porties zijn erg klein. Pluspunt was ook dat de bijbetaling voor drank en koffie beslist schappelijk was. Hoewel het personeel allervriendelijkst was, was de bediening niet vlot (terwijl er maar 4 tafels bezet waren). Al met al een  teleurstellende eerste ervaring met Heerlijk dinsdag.
  • 7
    Eten
  • 6
    Service
  • 6
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
9
2 juni 2010
Voor het eerst via heerlijk Dinsdag gegeten. Wij zijn terecht gekomen bij de Kromme Dissel.
Een geweldige avond gehad. Eten, bediening, ambiance, voortreffelijk.
De persoonljike aandacht maakte onze avond compleet.
zeer zeker een aanrader.!
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid