HEERLIJK.nl

Laatste reviews

9
Merlet Schoorl 23 mei 2010
Op 18 mei onze eerste Heerlijkdinsdag-dinerervaring. Aan Merlet te Schoorl de taak om dit niet de laatste ervaring te laten zijn. We kregen een fantastisch drie-gangen diner aangevuld met een verrassende amuse. De bediening was top zeker een aanrader.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8
20 mei 2010
We hebben heerlijk gegeten. De bediening was prima. Verrassend waren ook de extra amuses tussendoor. De enige wanklank was dat van de 5 personen ik de enige was die 's nachts ziek is geworden en alles weer uitgespuugd heb.
  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
9
At Sea Scheveningen 19 mei 2010
Onze kennismaking met At Sea via Heerlijk Dinsdag was buitengewoon goed. De zaak ziet er van buiten wat uit alsof je op een verkeerd adres bent met alle reclame op de ruiten, maar eenmaal binnen is het anders.
Perfecte service, goede wijnen en eten dat zowel avontuurlijk als bijzonder geslaagd is. De opmaak en behandeling door het personeel maken dat dit een aanrader is en onze avond zeer geslaagd maakt. Een aanrader zowel binnen als buiten het domein van Heerlijk disndag. De visgerechten kunnen qua kwaliteit en originalitiet met alle bekende goede haagse visrestaurants wedijvern.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8.75
19 mei 2010
We kwamen met 8 meiden eten bij VandeMarkt. Het was te merken dat het dinsdagavond was, want het was er erg stil. De kok kwam persoonlijk langs om de gerechten door te nemen. Er was voor ons een menu samengesteld, maar het was geen enkel probleem om daar in te schuiven. Het eten was erg goed en de bediening ook. Een aanrader!
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8.75
Ron Gastrobar Amsterdam 19 mei 2010
Het was erg leuk om zo spontaan bij Ron Blaauw terecht te komen. Anders hadden we dat toch niet zomaar gedaan. Geweldig gegeten. 5 gangen met eindeloos veel heerlijke hapjes tussen door. Echt super! 
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
7
Kurzaal 19 mei 2010
  • 8
    Eten
  • 7
    Service
  • 6
    Sfeer
  • 7
    Gastvrijheid
9
At Sea Scheveningen 19 mei 2010
We hebben een topavond gehad, alles was helemaal goed! Heerlijk eten, prima wijnen en erg vriendelijk personeel. Een aanrader dus!
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 9
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8
La Enoteca Rotterdam 19 mei 2010
Uniek concept (eerst wijn selecteren, dan een bijpassend gerecht), goede wijnkennis van het personeel en heerlijk eten. Prima avond gehad!
  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
7.75
Hermitage Ridderkerk 18 mei 2010
Heerlijk gegeten, vooral spannend omdat je pas in de ochtend weet waar je heen gaat. De Hermitage, stond niet op ons lijstje en waren hier nog nooit geweest. Mooie omgeving en dat zo vlak bij Rotterdam. Wij zouden het zeker aanraden. Eten heerlijk (bijzondere smaken) en heerlijk bijpassende wijn.
  • 8
    Eten
  • 8
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
8.5
IDRW Rotterdam 17 mei 2010
11 mei overheerlijk gegeten In den RustWat. Stond al jaren op ons verlanglijstje, maar was er nooit van gekomen. Tot Heerlijk Dinsdag. Elke gerecht met zorg en smaak bereid, geserveerd met een glimlach en een goed glas wijn van het wijnarrangement. Zelfs huisgemaakte lekkernijtjes bij de koffie. Echt, alles was af! We komen hier zeker terug.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
8.5
Dudockx Bar & Kitchen Hilversum 16 mei 2010
Genoten van een heerlijke dinsdag!
Goed wijnarrangement, lekker eten en vriendelijk/attente bediening.
een michelin waardig
  • 9
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid
8
16 mei 2010
  • 9
    Eten
  • 8
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 7
    Gastvrijheid
8.5
Parkheuvel  Rotterdam 14 mei 2010
Heerlijk gegeten. Zeer verzorgd. Uitzondelijke bedizening. Maar let op 2 halve glazen water 7,50 en 1 glaasje bubbelwij, geen champagne, 17.50 euro en nog een glaasje witte wijn 7.50. Als ik dit had geweten had ik ook een glas cola genomen die was maar!!! 3.50. In ieder geval was het uiteindelijk veel duurder dan verwacht. Betaald was al 60 eur en er kwam nog eens 70 bij. Let ook op dat je indien je minder mobiel bent vraagt hoe je makkelijk binnen kan komen, anders moet je flink veel trappen op. Eten en verzorging was verder uitstekend.
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
7.75
14 mei 2010
Dinsdag 12 mei gegeten bij Van de Markt.  Lekker eten met verse producten en zeer mooi opgemaakte borden. Zeker voor herhaling vatbaar maar dan in het weekend als het iets voller is en je niet het gevoel hebt dat je te hard praat...
  • 9
    Eten
  • 7
    Service
  • 7
    Sfeer
  • 8
    Gastvrijheid
8.75
Ron Gastrobar Amsterdam 13 mei 2010
Dinsdag 11 mei 10:00 krijgen we een mail dat we bij Ron Blaauw mogen eten. Voor het eerst naar een 2- sterrenrestaurant, heel bijzonder! We beginnen met 3 amuses. Vervolgens 4 gangen diner waarbij je de mogelijkheid hebt deze met 1 gang uit te breiden voor 11,50. Alles was heerlijk en culineair hoogstaand. We hebben genoten van deze bijzondere avond! 
  • 9
    Eten
  • 9
    Service
  • 8
    Sfeer
  • 9
    Gastvrijheid