Hostellerie Vangaelen

Proef de Signature Dishes van Lars van der Hoeven

Bekijk hier de rest van ons aanbod
RieslingWeeks
Tijdens de RieslingWeeks geniet u van een 3-gangenlunch en/of diner met bijpassend Duits wijnarrangement voor € 45,-* per persoon.
Per Michelinster geldt een toeslag van € 10,-.

De keuken van Lars


Passie, plezier en perfectie, iedere dag opnieuw. Originele gerechten, dagvers, seizoensgebonden en op culinaire wijze bereid. Ik geniet van de uitdaging om smaken in harmonie samen te laten komen. Mijn keukenbrigade en ik zijn ervan overtuigd dat ambacht een must is en creativiteit een noodzaak. De keuken is het kloppend hart van Vangaelen. Hier werken wij in een klein, vast team zeven dagen per week ambachtelijk om u een gedenkwaardige lunch of diner te bezorgen


Mijn menukaart is niet gericht op een land of cultuur, maar op een seizoen. De wereld zit vol mooie producten en ik ga mezelf niet beperken. Uit de groentetuin van Constance, op de Strabrechtseheide hier in Heeze, komen de meest mooie producten, zoals radijs, pastinaak, meiknol, venkel, en zoveel kruiden en bloemen....... Deze gebruik ik in onze gerechten. Heerlijk om hiermee te werken en om aan u te mogen serveren

Reserveer nu!
Stap 1/3
Kapelstraat 48
5591 HE Heeze
Nederland
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer