Riesling & Pinot Weeks FAQ

Wanneer zijn Riesling & Pinot Weeks?

Riesling & Pinot Weeks vinden plaats van 3 t/m 19 juni 2022.

Vanaf wanneer kan ik reserveren?

Vanaf 13 mei kan gereserveerd worden.

Hoe kan ik reserveren?

Bij het kopje ‘Riesling & Pinot Weeks’ kunt u een reservering maken. Hier kunt u zoeken naar een specifiek restaurant of u kijkt wat er in de buurt is van de door u opgegeven regio. U kunt dat doen middels een postcode/plaatsnaam in te vullen en de maximale reisafstand d.m.v. het aantal kilometers hemelsbreed op te geven. Dan verschijnt een lijst met restaurants die voldoen aan de door u opgegeven criteria. Wanneer u een restaurant aanklikt ziet u verdere restaurant informatie en de mogelijkheden tot reserveren.

Hoe kan ik annuleren?

U kunt uw reservering annuleren via de bevestigingse-mail. Daarin zit een link die u direct naar een annuleringspagina stuurt waar u uw reservering kan annuleren.
Indien u 24 uur van te voren annuleert is dit kosteloos, daarna kan het restaurant kosten in rekening brengen. De annulering is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt.

N.B. Telefonisch of per e-mail bij het restaurant zelf annuleren is dus niet mogelijk!

Waarom staan er geen telefoonnummers bij de restaurants?

De reserveringen en annuleringen worden elektronisch verwerkt en zijn gekoppeld aan een database. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden voor de restaurants is het daarom niet mogelijk om telefonisch bij het restaurant te reserveren dan wel annuleren.

Ik heb gereserveerd, maar geen bevestiging ontvangen, hoe kan dat?

De kans is groot dat de bevestiging in de spamfilter is blijven hangen. Kijk deze daarom goed na! Mocht deze daar niet zitten, neem dan contact met HEERLIJK.NL op via info@heerlijk.nl of 010-2110090 (ma - vrij 09:00 - 17:30u)

Wat houdt het menu in?

Het Riesling & Pinot Weeks menu is een 3-gangenmenu met een bijpassend Duits wijnarrangement. Elk restaurant serveert een eigen menu.

Welke prijscategorieën zijn er?

Afhankelijk van het gebruikelijk prijsniveau, zijn de restaurants ingedeeld in verschillende prijscategorieën:

Restaurants zonder Michelinster vragen:
Voor een 3-gangenlunch incl. Duits wijnarrangement zijn deze: € 50,- per persoon.
Voor een 3-gangendiner incl. Duits wijnarrangement zijn deze: € 50,- per persoon.
Deze prijzen gelden voor iedereen aan tafel!

Restaurants die in het bezit zijn van een Michelinster vragen een toeslag van € 15,- per ster.
1 Michelinster: € 65,-
2 Michelinsterren: € 80,-
(Let op: alleen de restaurants met een Michelinster mogen toeslag vragen!)

Zijn de drankjes ook inbegrepen in het menu?

Er wordt bij het 3-gangenmenu een bijpassend Duits wijnarrangement geschonken. Andere dranken zijn niet inbegrepen.

Hoe betaal ik?

In het restaurant wordt de gehele rekening voldaan. Vooraf hoeft u niets te betalen.

Kan ik ook gaan lunchen?

Sommige restaurants bieden naast diner ook lunch aan. Dit staat aangegeven in het profiel en bij de reserveringsmogelijkheden.

Ik volg een speciaal dieet, wat nu?

Indien u dieet- en/of allergiewensen hebt, kunt u dit aangeven bij het maken van de reservering. In een speciaal vlak met ‘opmerkingen voor de chef’ krijgt u daartoe de mogelijkheid. De restaurateur zal zich zoveel mogelijk (eventueel in overleg) aan uw wensen proberen aan te passen. Uiteraard is het verstandig om bij binnenkomst deze wensen (nogmaals) kenbaar te maken. Indien u bent vergeten om de wensen kenbaar te maken, kunt u het beste contact opnemen met het restaurant om deze alsnog kenbaar te maken. Zo is het restaurant tijdig op de hoogte om op de wensen in te kunnen spelen.

Tot hoe laat kan ik reserveren?

U kunt nog tot op de dag zelf reserveren. De mogelijkheid om te reserveren voor lunch is tot 13:00 uur en voor het diner tot 17:00 uur.

Vragen?

Voor vragen omtrent Riesling & Pinot Weeks kunt u contact opnemen met het Informatiebureau voor Duitse Wijn via info@duitsewijn.nl of 076 - 52 44 680

Voor vragen omtrent een reservering kunt u contact opnemen met HEERLIJK.NL via info@heerlijk.nl of bel naar 010 - 211 00 90 (bereikbaar van ma-vrij van 09:00 - 17:30u)