Over De Tong

Genieten van de perfecte wijn-spijs combinaties

Bekijk hier de rest van ons aanbod
RieslingWeeks
Tijdens de RieslingWeeks geniet u van een 3-gangenlunch en/of diner met bijpassend Duits wijnarrangement voor € 45,-* per persoon.
Per Michelinster geldt een toeslag van € 10,-.

Genieten van een 3-gangenmenu met begeleidende Duitse wijnen


Bij over de Tong is het het belangrijkst dat de gasten het naar hun zin hebben. Door het trendy interieur van het restaurant en de juiste muziekkeuze voel je je direct helemaal thuis. Tongstrelend genieten van culinaire gerechten in een gezellige en ontspannen sfeer. 


En last but not least genieten van het pure vakmanschap van chef Gerda en de aandacht van gastheer Dirk, die borg staat voor de optimale wijn – spijs combinaties, bij ieder gerecht vindt hij de juiste wijn. De uitdaging van de chef bij over de Tong is om iedere dag het uiterste van jezelf te vergen, te genieten van smaakbeleving en de verbazing van gasten. 


Koken met vakmanschap en passie doen ze bij over de Tong, wat zorgt voor overheerlijke en spannende gerechten. Het menu bestaat uit een speels palet van gerechten en smaken op prachtig opgemaakte borden. Het menu bestaat uit een 3-gangendiner met begeleidende Duitse wijnen.   • Te reserveren t/m 16 juni 2019

  • Te gebruiken op

  • De RieslingWeeks prijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig via HEERLIJK.nl


 

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Willemskade 7 7
8011AC Zwolle
Nederland
    Geen reviews