De Tuinkamer

Fantastisch 3-gangendiner bij Bib Gourmand restaurant

Bekijk hier de rest van ons aanbod
RieslingWeeks
Tijdens de RieslingWeeks geniet u van een 3-gangenlunch en/of diner met bijpassend Duits wijnarrangement voor € 45,-* per persoon.
Per Michelinster geldt een toeslag van € 10,-.

De Tuinkamer is een landelijk gelegen, kleinschalig Restaurant-Hotel in Ruurlo, het hart van de Achterhoek. De keuken heeft Nederlandse en Franse invloeden wat zorgt voor diverse Franse klassieke gerechten op de kaart, ook biedt De Tuinkamer een aparte kreeftenkaart. De Nederlandse keuken is te herkennen aan de streekproducten die worden verwerkt in alle producten.


Chef-patron Jos Weel roert al ruim 40 jaar in de pannen van het restaurant en heeft in diverse gerenommeerde bedrijven gewerkt in binnen- en buitenland. Ria Weel is de vinologe en heeft een uitgebreide wijnkaart samengesteld, waarbij de nadruk ligt op wijnen uit Europa.


Dat ze bij De Tuinkamer goed kunnen koken is te zien aan de vermelding in Lekker 500 en de GaultMillau. Nog een bekroning op het harde werk is dat het restaurant sinds 2005 in het bezit van een Bib Gourmand onderscheiding van Michelin. Dit wil zeggen dat het restaurant een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft. Met als kers op de taart is in 2015 De Tuinkamer te onderscheiden met de Table Distinguée van Logis Hotels, een waardering van Logis Hotels International voor een verfijnde keuken.   • Te reserveren t/m 16 juni 2019

  • De RieslingWeeks prijs geldt per persoon

  • Te gebruiken op dinsdag t/m zondag

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Hengeloseweg 1
7261LV Ruurlo
Nederland
    Geen reviews