By Pascal

In stijl genieten van een culinair 3-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
RieslingWeeks
Tijdens de RieslingWeeks geniet u van een 3-gangenlunch en/of diner met bijpassend Duits wijnarrangement voor € 45,-* per persoon.
Per Michelinster geldt een toeslag van € 10,-.

Geniet van creativiteit en vakmanschap tijdens een 3-gangenmenu met begleidende Duitse wijnen voor maar € 45,- per persoon!


Het bijzondere restaurant By Pascal is gevestigd in Oosterhout. Het kloppend hart van By Pascal wordt gevormd door Mirhte Zopfi , sommelier Martijn Struijk en de eigenaren Kirsten van Leeuwen en Pascal Ariëns, trots zijn zij op het prachtige unieke restaurant.


Chef-kok Pascal en zijn team zijn altijd opzoek naar een perfect samenspel van exclusieve smaken. De stijl van koken is grensverleggend met veel verfijning. Het keukenteam doet er alles aan jouw zintuigen op hol te brengen en je een onvergetelijke avond te bezorgen.


Voor een gewoon etentje moet je niet bij By Pascal zijn. Je geniet in een strak en sfeervol interieur, al net zo contrastrijk als de keuken. Het restaurant is gestyled door PEER & JACOBS en is zelfs genomineerd voor “Best Restaurant Design 2014”. Een diner of lunch in dit unieke restaurant laat zicht het best omschrijven als een culinaire achtbaan, onbeschrijfelijke creaties prikkelen de zintuigen aan alle kanten.  • Te reserveren t/m 16 juni 2019

  • De RieslingWeeks prijs geldt per persoon

  • Te gebruiken op woensdag t/m vrijdag en zondag voor lunch

  • Te gebruiken op woensdag, donderdag & zondag voor diner

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Klappeijstraat 22
4901HE Oosterhout
Nederland
    Geen reviews