Florent

3-gangendiner met bijpassende wijnen in sfeervol restaurant

Bekijk hier de rest van ons aanbod
RieslingWeeks
Tijdens de RieslingWeeks geniet u van een 3-gangenlunch en/of diner met bijpassend Duits wijnarrangement voor € 45,-* per persoon.
Per Michelinster geldt een toeslag van € 10,-.

Welkom bij Florent! Het sfeervolle restaurant in hartje Utrecht waar je kunt genieten van een heerlijk diner of een fijn glas wijn. Op loopafstand van Utrecht Centraal en om de hoek van de beroemde Domkerk.


Bij Florent houden ze van de Franse cuisine. Waar het maandelijks wisselende keuzemenu het beste van het seizoen biedt, vind je op de a la carte-kaart signatuurgerechten als briochebrood met eendenlever en côte de boeuf. Chef Milos de Wolf en zijn keukenteam weet je elk bezoek weer te verrassen met een combinatie van klassieke bereidingswijzen én een twist á la Florent.


Goed eten en de beste wijnen gaan hand in hand bij Florent. Bedrijfsleider en wijnliefhebber Jaap Hammacher: ‘’De wijn moet altijd complementair zijn aan het gerecht op de kaart. Hierin willen we verrassen en niet in clichés vervallen. Dit heeft als resultaat dat je bij Florent een niet alledaagse selectie wijnen vindt. Zo schenken wij Internationaal georiënteerde, klassieke wijnen én nieuwe wereld wijnen.‘’  • Te reserveren t/m 16 juni 2019

  • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag voor diner

  • De RieslingWeeks prijs geldt per persoon

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

  • Niet i.c.m. andere acties

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Visschersplein 75
3511LX Utrecht
Nederland
    Geen reviews