Voldaan

Gastronomisch 3-gangendiner met oog voor detail

Bekijk hier de rest van ons aanbod
RieslingWeeks
Tijdens de RieslingWeeks geniet u van een 3-gangenlunch en/of diner met bijpassend Duits wijnarrangement voor € 45,-* per persoon.
Per Michelinster geldt een toeslag van € 10,-.

Voldaan is al meer dan negen jaar een begrip in Nijmegen-oogst. Het jonge en dynamische team probeert de gast keer op keer weer te verrassen. In een gezellige, trendy ambiance kun je genieten van authentieke én vernieuwende, internationale gerechten. Uitmuntende service en oog voor het kleinste detail staan hoog in het vaandel bij Voldaan.


Chef kok Sebastiaan Follong kookt alleen met verse seizoensproducten. Zijn passie voor het vak, fantastische structuur en liefde voor de keuken zie je terug in de gerechten die hij bereidt.  De passie voor bijzondere gerechten is te zien in de dynamische menukaart. Het verrassingsmenu van Voldaan is de kweekvijver van de nieuwe a la carte gerechten. De speciale aandacht voor de creatieve presentatie zie je terug op de prachtig opgemaakte borden.


Dit alles zorgt ervoor dat je bij Voldaan altijd kunt genieten van heerlijke gerechten, prachtige wijn-spijs combinaties en van de hartelijke sfeer. De gastheer zorgt voor heerlijke bijpassende combinaties voor de gerechten en een bulk aan gezelligheid aan tafel.  • Te reserveren t/m 16 juni 2019

  • Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag

  • De RieslingWeeks prijs geldt per persoon

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

  • Niet i.c.m. andere acties

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Van t santstraat 97
6523bc Nijmegen
Nederland
    Geen reviews