Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Info
Droompark De Zanding
Vijverlaan 1
6731 CK Otterlo
nederland

Geniet tijdens het Pinksterweekend van een wel heel bijzondere ervaring...

In Gelderland, op de Veluwe vind je het prachtige Droompark ‘De Zanding’ in Otterlo. Op vrijdag 15 mei is hier het eerste ‘vijfsterrenrestaurant’ van Nederland geopend, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Een bijzonder initiatief opgezet door Feyenoord, haar hoofdpartner Droomparken, drie Rotterdamse sterrenchefs en HEERLIJK.nl.

Unieke ervaring
In een idyllische omgeving, in jouw eigen luxe villa, aan een sjiek opgedekte tafel, genieten van een 5-gangen ALL-IN Michelinsterren diner. Iedere gang wordt tot aan de voordeur geserveerd, uiteraard volgens de sterrenstandaard die de chefs gewend zijn. Chefs Fred Mustert (Fred**), Erik van Loo (Parkheuvel**) en Jos Grootscholten (Perceel*) zullen er voor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Dat wordt dus dineren en overnachten op vijfsterren niveau. 

Wat kun je verwachten?
Normaliter vertellen we niet de inhoud van het menu, maar voor deze speciale ervaring maken we graag een uitzondering. Laat het water maar vast de mond in lopen ;)

Amuse - Fred**  - Hammousse - haringkaviaar - Madeira
Voorgerecht - Parkheuvel** - Diverse structuren Westlandse tomaat - Stellendamse garnalen
Eerste tussengerecht - Perceel* - Heilbot - buikspek - daslook - asperge
Tweede tussengerecht - Parkheuvel** -  Ravioli - bressekip - langoustine - bospaddenstoel
Hoofdgerecht - Fred** - Kalfshaas - morieltjes - asperges - Madeira
Dessert - Perceel* - Rabarber - framboos - roze peper - brioche
Friandises - Fred**, Parkheuvel** en Perceel* 

ALL-IN omvat: bruisend aperitief, 5-gangenmenu met bijpassende wijnen, tafelwater, koffie/thee met friandises.

Kinderen meenemen?
Aan kinderen is natuurlijk ook gedacht, zij kunnen genieten van een overheerlijke, in de houtskool oven, gebakken pizza.

Prijzen

 • Het arrangement voor één overnachting bestaat uit: het luxe 5-gangen ALL-IN diner, één overnachting met ontbijt. Prijs € 285,- p.p.
 • Het arrangement voor twee overnachtingen bestaat uit: het luxe 5-gangen ALL-IN diner op de dag van aankomst (zaterdag), twee overnachtingen en tweemaal ontbijt. Prijs € 410,- p.p.
 • Voor kinderen € 49,- p.p (ongeacht één of twee overnachtingen incl. pizza (tijdens 5-gangen ALL-IN diner) en ontbijt).
 • Kinderen t/m 3 jaar verblijven gratis.

Let op: Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM dient het gezelschap uit een huishouden te bestaan.

Overige punten

 • Incheck is vanaf 15.00 uur en uitcheck om 12.00 uur.
 • Na het maken van de reservering neemt Droomparken telefonisch contact met je op om eventuele ‘extra’ wensen te bespreken. Het bijboeken van een extra overnachting behoort tot de mogelijkheden. 
 • Droompark de Zanding ligt in de natuur naast natuurgebied de Hoge Veluwe. Het park is volledig aangepast zodat, een veilig verblijf volgens de richtlijnen van het RIVM mogelijk is. 
 • Bij aankomst is jullie tafel sjiek gedekt, de bedden zijn opgemaakt en het ontbijt wordt op gewenste tijd de volgende ochtend bij jullie villa afgeleverd. 
 • Uiteraard hoef je niet zelf af te wassen, dus al het gebruikte servies en de vieze glazen worden weer opgehaald. 
 • Het diner begint om 19:00u.
 • Ontbijt wordt geleverd tussen 9:30 en 10:00 uur
 • De beschikbare woningen voor dit arrangement zijn beperkt.
 • In sommige woningen zijn honden toegestaan, geef dit aan bij de opmerkingen zodat jullie in de juiste woning geplaatst kunnen worden.
 • Voor de gasten die geen wijn drinken, wordt een bijpassend alternatief alcoholvrij arrangement geschonken.
 • Genoemde prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten.