Chez Brochard

Eigenwijze Franse klassiekers en heerlijke wijnen

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Chez Brochard
Havendijk 1
3846 AC Harderwijk
nederland

In het historische havenkwartier van Harderwijk vind je bij de Vissershaven onder de molen 'Chez Brochard'. Een luxe pop-up restaurant in ‘Bij Oost’ (voorheen Veluvia genoemd). Eigenaren Esther en Koos Brochard hadden voorheen ‘Klein Parijs’ in het centrum van Harderwijk. Eind januari 2020 verhuisden zij met het hele team naar de locatie op de Havendijk en noemde het ‘Chez Brochard’. 

Op deze nieuwe prachtige locatie kun je nog steeds genieten van de heerlijke culinaire ervaring die je gewend bent van dit topteam! Persoonlijke gastvrijheid, jazz & lounge muziek, mooie wijnen en gerechten uit de klassieke Franse keuken in een intiem huiskamerrestaurant omschrijven jouw avondje uit. 

Dat je hier geniet op hoog niveau blijkt ook uit de waardering van Michelin. Al drie jaar op rij wordt het team bekroond met een Bib Gourmand, wat staat voor een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding. 

Tip! Bij mooi weer kun je plaatsnemen op één van de terrassen met prachtig uitzicht op het water. 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.