Benz at Kazerne

Culinaire beleving met Nordic twist

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Benz at Kazerne
Paradijslaan 28
5611KN Eindhoven
Nederland

In het onlangs gerenoveerde koetshuis van de voormalige marechausseekazerne in Eindhoven is sinds maart 2019 restaurant 'Benz @ Kazerne' gevestigd. Daar waar nu een imposante roestvrijstalen keuken staat, stond vroeger Eindhoven’s eerste gemotoriseerde brandweerspuit, met de bijnaam ‘D’n Benz’.

Licht, fris, delicaat én aards. De Zweedse chef Rasmus Olander en zijn team brengen deze schijnbare contradictie harmonieus in balans. Samen met Maître/sommelier van der Voort bieden zij een voor Eindhoven unieke gastronomische beleving, met Scandinavische touch.

Rasmus werkte eerder onder meer bij het Antwerpse Kommilfoo* en Geranium*** in Kopenhagen. Alexander heeft zijn sporen in het Eindhovense ruimschoots verdiend. De mensen die hem kennen weten dat hij garant staat voor een verfijnde keuze van excellente wijnen en verrassende wijn/spijs combinaties.

“We stellen bekende smaken, texturen en technieken ter discussie om nieuwe gerechten te creëren. We nemen de tijd om een eigen signatuur te ontwikkelen. Vanuit het Nordic gedachtengoed laten we ons daarbij inspireren door seizoensgebonden, lokale ingrediënten en authentieke bereidingswijzen.” - aldus de gepassioneerde chef. 

Met een notering in de Guide Michelin, 14.5 Gault&Millau punten en een notering in de Lekker gids top 500 valt 'Benz @ Kazerne' ook bij de culinaire critici goed in de smaak. Een mooie prestatie! 

Reviews
"Benz at Kazerne" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Paradijslaan 28, Eindhoven
4.25 out of 5 stars - 5 votes Zeer goed
8.4
Eten
8.8
Service
8
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
 • 9

  Marjo

  heerlijk gegeten. verrassend menu, lekkere wijnen. Goede sfeer, gastvrije maître die alles vol enthousiasme uitlegt.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  1 oktober 2020
 • 7.75

  S van Wezel

  Heerlijk gegeten!! Gave lokatie !
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  25 september 2020
 • 8.75

  Claudia Breuer-Evers

  Mooie verrassende smaken, die wisselde tussen duidelijk en subtiel aangebracht. Zeker en aanrader! Met een prettige gastheer.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  10 september 2020
 • 9.25

  Anne

  Het was uitstekend
  9
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  4 september 2020
 • 7.75

  N Wiedenhof

  Prima chef, een forse Zweed met veel kookkunst-potentieel. Zeer creatief. Maar er moet nog iets bij om goed of zeer goed te worden. Welaan, hij is nog jong en zal heel vlug leren. Bovendien zijn wij als veggies geen dagelijkse gasten voor hem. Dus toch alle lof voor wat hij maakte. De creativiteit was volop aanwezig.
  7
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  3 september 2020