Benz at Kazerne

De troef op de bourgondische beleving

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Benz at Kazerne
Paradijslaan 2
5611KN Eindhoven
Nederland

Middenin het centrum van Eindhoven bevindt zich restaurant Benz at Kazerne. Het fine-dining restaurant is gehuisvest in het koetshuis van de voormalige marechausseekazerne aan de Paradijslaan in Eindhoven. Van 1923 tot 1952 was hier de brandweer gevestigd. Daar waar nu de imposante roestvrijstalen keuken staat, stond vroeger Eindhovens eerste gemotoriseerde brandweerspuit, door de manschappen liefkozend ‘D’n Benz’ genoemd. Onder leiding van founders Annemoon Geurts en Koen Rijnbeek werd het koetshuis met veel aandacht voor de oorspronkelijke schoonheid omgetoverd tot een intiem, luxueus restaurant, met zachte aardse kleuren, rijke materialen en toonaangevend design. 

De nieuwe chef-kok van Benz at Kazerne laat zich inspireren door de authentieke Franse keuken. Daarbij heeft hij het van-kop-tot-kont principe hoog in het vaandel. Tijdens de selectieprocedure gaf zijn signature dish van wilde Hollandse houtduif met huisgemaakte bloedworst de doorslag. Benz at Kazerne biedt Thomas Voets gastvrij de gelegenheid om alle ideeën die hij de afgelopen jaren verzamelde te vertalen in een eigen signatuur, zonder keurslijf van een op voorhand vastgesteld concept.

Een bourgondische beleving op een hoog niveau, dat is het hier. Rijke smaken, lokale ingrediënten en bourgondisch genieten: de nostalgische Franse keuken in een verrassende uitvoering. Beleef de inventieve gastronomische gerechten van chef-kok Thomas Voets en sous-chef Mark Groenendaal, gecomplementeerd met de spannende wijnkeuze van Maître/sommelier Alexander van der Voort. Hier ontbreekt het aan niets!

Reviews
"Benz at Kazerne" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Paradijslaan 2, Eindhoven
4.25 out of 5 stars - 5 votes Zeer goed
8.4
Eten
8.8
Service
8
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
 • 9

  Marjo

  heerlijk gegeten. verrassend menu, lekkere wijnen. Goede sfeer, gastvrije maître die alles vol enthousiasme uitlegt.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  1 oktober 2020
 • 7.75

  S van Wezel

  Heerlijk gegeten!! Gave lokatie !
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  25 september 2020
 • 8.75

  Claudia Breuer-Evers

  Mooie verrassende smaken, die wisselde tussen duidelijk en subtiel aangebracht. Zeker en aanrader! Met een prettige gastheer.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  10 september 2020
 • 9.25

  Anne

  Het was uitstekend
  9
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  4 september 2020
 • 7.75

  N Wiedenhof

  Prima chef, een forse Zweed met veel kookkunst-potentieel. Zeer creatief. Maar er moet nog iets bij om goed of zeer goed te worden. Welaan, hij is nog jong en zal heel vlug leren. Bovendien zijn wij als veggies geen dagelijkse gasten voor hem. Dus toch alle lof voor wat hij maakte. De creativiteit was volop aanwezig.
  7
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  3 september 2020