Star Edition februari 2023
STAR EDITION
Star Edition februari 2023

Zuiver Joure

Douwe Egberts Plein 1 A 8501 AB Joure Nederland
Chef
Marten Haga
Sommelier
Djurre vd Woude
Maître
Nely Smit
HEERLIJK Top 500

Hoe HEERLIJK is het om een avond culinair verrast te worden? Met zorg samengestelde gerechten op het bord te krijgen, waarbij je de passie van de chef in elke hap proeft. Een keer een gerecht te eten dat je anders niet zou kiezen van de kaart. Geen standaard menu, maar gedurfde combinaties. Wees welkom bij Restaurant Zuiver Joure, centraal in Friesland.

Schuif aan in dit warme ambiance en geniet van een wisselend verrassingsmenu. Op jouw bord pure, verse en ambachtelijke producten uit de streek en van het seizoen. Van een superieure kwaliteit met een ongekende smaaksensatie en een lust voor het oog. In jouw glas een perfect afgestemde wijn, speciaal voor jou geselecteerd.

Met de opening van het restaurant is voor dit koppel een droom uitgekomen. Marten heeft als chef zijn sporen verdiend in etablissementen als Le Garage, Kurhaus en samen werkten ze bij Restaurant Zuiver Vlieland. Toen de kans zich voordeed om een duurzaam concept in een eigen restaurant te starten, hoefden ze niet lang na te denken. Het kooktalent van Marten en de gastvrijheid van Nely komen hierin volledig tot hun recht.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.5 | Gault&Millau Lekker Top 500
Reviews
10
Eten
9
Service
8.8
Zeer goed
1
7
Sfeer
9
Gastvrijheid