Le Petit Bistro

HEERLIJK onbezorgd 3-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Gelegen in het prachtige Sneek ligt Le Petit Bistro, waar je de Franse boerenkeuken vindt zonder opsmuk. Bij Le Petit Bistro proef je de echte sfeer van Parijs. De gerechten zijn puur, eenvouding, smaakvol en bestaan uit dagverse producten. Veel dagvere producten zijn biologisch en komen uit de regio. Daarnaast is Le Petit Bistro bekroont met een Bib Gourmant, uitzonderlijk goede kwaliteit gerechten voor een goede prijs. 


Het team zorgt ervoor dat zijn gasten keer op keer worden verwend. Ongecompliceerd, zeer gastvrij, genieten van elkaar en een huiskamer gevoel zijn de kenmerken voor een heerlijke avond bij Le Petit Bistro. 

Nog geen code(s) gekocht?
Via Albert Heijn kun je jouw vouchercode(s) aanschaffen voor een 3-gangenmenu á € 28,50 per persoon. Stel: je wil met 3 personen uit eten, dan dien je 3 codes aan te schaffen. De extra kosten (dranken, eventuele Michelinster-toeslagen of een extra gang) betaal je in het restaurant zelf. Koop hier jouw code(s)

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder de code(s) in om de reservering af te ronden. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Muntstraat 2
8601CJ sneek
nederland
    Geen reviews