Over De Tong

Tongstrelend genieten met een hoogstaand 3-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Bij over de Tong is het het belangrijkst dat de gasten het naar hun zin hebben. Door het trendy interieur van het restaurant en de juiste muziekkeuze voel je je direct helemaal thuis. Tongstrelend genieten van culinaire gerechten in een gezellige en ontspannen sfeer. 


En last but not least genieten van het pure vakmanschap van chef Gerda en de aandacht van gastheer Dirk, die borg staat voor de optimale wijn – spijs combinaties, bij ieder gerecht vindt hij de juiste wijn. De uitdaging van de chef bij over de Tong is om iedere dag het uiterste van jezelf te vergen, te genieten van smaakbeleving en de verbazing van gasten. 


Koken met vakmanschap en passie doen ze bij over de Tong, wat zorgt voor overheerlijke en spannende gerechten.  

Nog geen code(s) gekocht?
Via Albert Heijn kun je jouw vouchercode(s) aanschaffen voor een 3-gangenmenu á € 28,50 per persoon. Stel: je wil met 3 personen uit eten, dan dien je 3 codes aan te schaffen. De extra kosten (dranken, eventuele Michelinster-toeslagen of een extra gang) betaal je in het restaurant zelf. Koop hier jouw code(s)

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder de code(s) in om de reservering af te ronden. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Willemskade 7 7
8011AC Zwolle
Nederland
    Geen reviews