Basiliek*

Fantastische Michelinster-ervaring tijdens een 3-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Gelegen aan de Vischmarkt in het culturele centrum van Harderwijk ligt het alom geroemde restaurant Basiliek. De moderne inrichting en de persoonlijke aandacht geven duidelijk aan dat over elk facet van het restaurant is nagedacht. Ook het eten wordt gepresenteerd in een zorgvuldig uitgebalanceerd menu, zodat alle smaakpapillen HEERLIJK gestimuleerd worden. 


Dit is te danken aan chef-kok Rik Jansma, die al meer dan tien jaar aan het roer staat van dit sterrestaurant. Hij heeft ook nu weer een gastronomische ervaring klaar staan voor de echte liefhebbers. De keuken heeft veel invloeden van de internationale en mediterrane keuken. Bij Basiliek kan je romantisch of zakelijk HEERLIJK eten in een relaxte en gezellige ambiance.


TIP: vraag naar het zorgvuldig uitgekozen wijnarrangement! Het team zal je verrassen met de meest bijzondere wijnen die, net als de menukaart, per seizoen veranderen.


 

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder één voor één de code(s) in om de reservering af te ronden. Klik per code op het plusje om de code toe te voegen. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Vischmarkt 57L L
3841BE Harderwijk
Nederland
10 1 Zeer goed
8.9
Eten
8.8
Service
8.7
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
  • 9

    Bert Blaauw

    Tot nu toe niets anders dan lof. Uitstekend diner, goede sfeer. Mijn gasten waren ook uitgesproken verrast. De bediening was ook uiterst gastvrij. Hulde.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    10 juli 2019
  • 9

    Timo

    Wat een feestje! Elke keer weer genieten van de heerlijke gerechters...daarnaast is de bediening ook zeer vriendelijk en gastvrij. Een echte aanrader !
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    10 juli 2019
  • 9

    Johan Pap

    Op vrijdag avond hebben wij hier gegeten met 6 personen, waarvan 2 nog niet eerder in een restaurant van zo'n kaliber gegeten hebben. Het eten was (wederom) uitmuntend, mooie gerechten, mooi op smaak gebracht. Vooraf was aangegeven dat 1 persoon een koolhydraatarm dieet volgde, daar is prima rekening mee gehouden. De service was prima, al viel ons op dat het bruisend water minder vaak werd bijgeschonken dan het plat water. Alle gasten voelden zich erg op hun gemak, ondanks dat enkelen met dergelijke eetgelegenheden niet bekend zijn.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    8 juli 2019
  • 9

    maria claessen van wissen

    het is een super restaurant, ambiance geweldig, service idem en het eten kan gewoon niet beter. Komen er ontzettend graag! Er zijn weinig woorden nodig!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    27 juni 2019
  • 9.25

    Ernst Van de Riet

    Top
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    26 juni 2019
  • 9

    Arlette Bakker-Dirkse

    Waren zeer tevreden. Bediening vriendelijk en behulpzaam. 1 puntje van aandacht, het geven van de uitleg gebeurde snel. Turbotaal. Voor iets ouderen wat moeilijker te volgen. Voor het overige...complimenten voor het hele team.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    20 juni 2019
  • 9.25

    Betty Laufer

    hoe kan het voor deze prijs?! wij waren een avond gastronomisch uit, voor een prijs die eoigen;lijk niet kan! En de gastvrijheoid waarmee wij bejegend warden is nauwelijks meet te vinden. Een super-aanrader
    9
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
    17 juni 2019
  • 9

    Judith

    Heerlijke avond gehad bij de Basiliek. Stijlvol restaurant, ongedwongen sfeer en verfijnde gerechten. Ook het vegetarische menu was uit de kunst. Aanrader.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    13 juni 2019
  • 9.25

    Roy

    Heerlijk gegeten met uitgebreide amuses. Nodigt zeker uit om een keer terug te komen om van de reguliere kaart te komen eten.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    6 juni 2019
  • 9

    Knierke Evers

    Voor ons de eerste keer bij de Baseliek. Het was een zeer verrassend menu met heerlijke ingrediënten en een streling voor de tong en oog. Een echte verwennerij. We hoefden overigens ook niet lang te wachten tussen de gerechten. Kortom, genoeg reden om nog een keer te gaan.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
    19 mei 2019
  • 9.5

    M. Hermans

    Top!
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
    17 mei 2019
  • 8

    Anne

    Gezellige sfeer ook omdat het helemaal vol zat
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    27 april 2019
  • 8.75

    Tamar

    Service was goed Alleen 1 persoon had waarschijnlijk niet de dag Verder zeer vriendelijk en zorgzaam
    10
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    21 april 2019
  • 9

    Addy van den Berg

    Heel prettige sfeer en ontvangst. Zowel de inrichting als de benadering door het personeel /gastheer en gastvrouw zijn heel prettig. Leuke gerechten en een wijnarrangement met halve glazen maakt dat je aan het eind van de avond ook nog wat proeft... ;-) Ik kom terug.......
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    7 april 2019
  • 8

    Fred Assink

    Eten van een geweldige kwaliteit met zorg en aandacht bereid niets op aan te merken. Op de drank moet het hier worden verdiend maar daar zijn wel grenzen aan helaas moet ik alcohol aan mij voorbij laten gaan en maak ik gebruik van alcohol vrije wijn als er dan € 27,50 wordt gerekend voor een 0.0 wittewijn die ik bij de super haal voor €. 3,99 dan zijn de verhoudingen buiten proportioneel . Ondanks dit punt een fijne avond gehad waar wij met genoegen op terug kijken
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    31 maart 2019
  • 9.25

    Bart van Disseldorp

    Waarom wij hier zo graag komen? Van begin tot eind word je heerlijk verwend met mooie delicate gerechten, prachtige opmaak van de borden en mooie bijpassende wijnen. Ontvangst en service zijn van topniveau en super hartelijk, zeker niet stijfjes of formeel, maar juist warm en professioneel. Tot de volgende keer!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    17 maart 2019
  • 8.75

    Petra Westenberg

    Mooie gerechten en heerlijk van smaak. Zalig gegeten!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    17 maart 2019
  • 9.5

    Dian Vermeulen

    Zalig gegeten! Service perfect! Hier weten ze hoe het hoort. Heerlijke wijnen!
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    10 maart 2019
  • 9.75

    Bert Gilbert

    Een heerlijk 5 gangen menu met bijzondere en stijlvol klaargemaakte gerechten met daarbij ook nog heerlijke amuses. Zowel voor het oog als de tong een verrassing.
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
    21 februari 2019
  • 9.25

    dana van

    Mijn man is volgens eigen zeggen geen persoon voor dit soort restaurants en daarom had ik “stiekem” geboekt. Maar hij is razend enthousiast en komt zeker terug. De leuke en vlotte gastvrouwen had ik verteld dat hij zo dacht en ze stelden hem gelijk op zijn gemak. We hebben heerlijk gegeten en het was een avond heerlijk genieten samen. Echt een cadeau als je altijd druk bent. Wij komen zeker terug en willen iedereen dit fijne restaurant aanbevelen!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
    21 februari 2019
  • 7.75

    E

    Lekker gegeten. Bediening mag professioneler voor dit restaurant! 1 dame had er duidelijk geen zin in. Veel te nonchalant (water werd letterlijk in je glas gegooid), kortaf, niet wat je verwacht bij de prijs van t eten.
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
    16 februari 2019
  • 9.75

    Drelbe

    Wij hebben echt een topavond gehad, vanaf de hartelijke ontvangst tot de persoonlijke uitgeleide. Sfeervol restaurant, buitengewoon attente bediening en leuk dat de chef en de gastvrouw de tijd nemen voor een persoonlijk gesprek. En het eten was fantastisch, heerlijke amuses en vijf magnifieke gangen met heerlijke bijpassende wijnen en een mooie trits friandises bij de koffie.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    28 januari 2019
  • 10

    Dorine

    We hebben weer een heerlijke maaltijd mogen genieten, en de intolleranties zijn niet een keer vergeten. Super.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    27 januari 2019
  • 10

    Anne Moens

    Wij hebben genoten van alle gerechten die ons geserveerd werden. De service was uitstekend, ook de wijnen die bij de gerechten geschonken werden pasten perfect. Een heerlijke avond en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt hiervoor.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Heerlijk aanbieding
    18 januari 2019
  • 10

    Gerrit Hup

    Eten en drinken van uitstekende kwaliteit en personeel, chef-kok en gastvrouw ontzettend vriendelijk.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
    18 januari 2019