Bistro Berlage

Uniek 3-gangendiner in eigentijds restaurant

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

In het centrum van Amsterdam vind je Bistro Berlage, waar het enthousiaste team je hartelijk ontvangt. De herinrichting van het Beursplein in Amsterdam, het plein tussen de Beurs van Berlage en de Bijenkorf, was een prachtige aanleiding om in het voormalig Grand Café een geheel nieuw horecaconcept te realiseren. Een transformatie van een traditionele lunchzaak naar een hedendaagse bistro waar gasten terecht kunnen voor koffie, lunch, borrel en diner.


De bistro heeft een elegant interieur waar authentieke, monumentale elementen worden gecombineerd met een moderne uitstraling wat zorgt voor een authentieke bistro met een eigentijdse twist. Centraal in de zaak staat een grote eilandbar die zich uitstekend leent voor de borrel. Op deze iconische locatie met een rijke geschiedenis is Bistro Berlage klaar voor de toekomst.


Op het menu zijn eigentijdse klassiekers te vinden met een Nederlandse touch, een eigen signatuur die associëert met de rijke geschiedenis van het beursgebouw en Amsterdam. De ingrediënten zijn dagvers en worden met zorg en aandacht bereid. Veel producten komen van lokale bodem zoals het brood van Bakkerij Mama, de kaas van Fromagerie Kef, vlees van Lindenhoff en Wild van Wild en worsten van Brandt & Levie en slagerij de Wit. Naast mooie vlees- en visgerechten serveert Bistro Berlage ook een aantal smaakvolle vegetarische gerechten.


 

Nog geen code(s) gekocht?
Via Albert Heijn kun je jouw vouchercode(s) aanschaffen voor een 3-gangenmenu á € 28,50 per persoon. Stel: je wil met 3 personen uit eten, dan dien je 3 codes aan te schaffen. De extra kosten (dranken, eventuele Michelinster-toeslagen of een extra gang) betaal je in het restaurant zelf. Koop hier jouw code(s)

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder de code(s) in om de reservering af te ronden. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


beursplein 1
1012JW Amsterdam
nederland
10 1 Zeer goed
8
Eten
9
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.5

  Joop

  Heerlijk gegeten in een historische omgeving
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  23 mei 2019