Dudockx Bar & Kitchen

Drie gangen lunchen in een prachtige ambiance

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

‘Lakes Bar & Kitchen’ is van oudsher bekend als Paviljoen Wildschut. In de laatste jaren maakte het een razendsnelle opmars naar de gastronomische top van Nederland. Het door Dudok ontworpen gebouw met terras, tegelijk sereen, open en verfijnd, is het indrukwekkende decor voor een restaurant dat ondertussen tot de aantrekkelijkste uit de Nederlandse avant-garde gerekend wordt. Zij zijn er trots op dat zij jou in deze prachtige ambiance mogen ontvangen en ze staan klaar om er een sensatie van te maken.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder één voor één de code(s) in om de reservering af te ronden. Klik per code op het plusje om de code toe te voegen. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Vreelandseweg 50
1216CH Hilversum
Nederland
10 1 Zeer goed
9.1
Eten
8.9
Service
8.6
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9

  Harry Hap

  We hebben gegeten op sterniveau, vooral de kalfstartaat was goddelijk. Vanwege het mooie weer buiten gegeten, maar het interieur is ook zeker de moeite waard. Service was goed, hoewel men niet bekend was met de AH-actie die we van tevoren betaald hadden. Ik had graag van tevoren een menu gezien.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  15 juni 2019
 • 8

  Helma

  Prima locatie, lekker eten, maar een vuil espressokopje.
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  21 september 2013
 • 9.25

  johan

  Dit is op de culinaire top dineren !  Mooi gesitueerd aan het water met een luxe terras, (helaas te koud vanavond).  Bij binnenkomst is er de perfecte gelegenheid om even vooraf te borrelen. De gerechten hoeven geen krans, werkelijk subliem. Als fan van de Zwetheul was ik verrast op vergelijkbaar niveau te dineren.  Dit restaurant is meer dan een aanrader, dit is een aboslute must. Wij hebben er graag vanuit rotterdam 70 kilometer voor gereden. Het was het meer dan waard.
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  10 maart 2011
 • 9

  Esko

  Gisteravond bij Lakes in Hilversum gegeten.  Beetje zoeken, maar dat is normaal in Hilversum, zegt men.. Prachtige locatie aan het water. Fijn welkom, we waren iets te vroeg dus starten we in de lounge met een drankje en een wat kleine hapjes. Vervolgens wordt ons gevraagd wat we willen met het menu, da's altijd prettig. We gaan voor het verrassingsmenu van drie gangen. Heerlijk gegeten in een mooi ingericht restaurant. Vooral het dessert sprong eruit. Met een proeverijtje van dessertwijnen en een petit grand dessert echt een juweeltje. Men kwam na elke gerecht even vragen of we al zin hadden in het volgende gerecht. We konden helemaal zelf het tempo bepalen. Heel servicegericht.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  13 oktober 2010
 • 8.5

  Menno

  Genoten van een heerlijke dinsdag!
  Goed wijnarrangement, lekker eten en vriendelijk/attente bediening.
  een michelin waardig
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  16 mei 2010
 • 9

  Was heerlijk dinsdag bij Lakes, prima eten, bediening, sfeer en eten. Toch waren we met wijnarrangement en fooi ruim 180 euro kwijt (2pax) voor dat geld hadden we ook ergens heel goed a la cart kunnen eten. Ofwel de extra's als wijn arrangement zijn pittig geprijsd. Hou daar rekening mee.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  6 mei 2010
 • 9

  Eten was verschrikkelijk goed met een zeer goede gastheer en bediening, ongedwongen vriendelijk.Wijn en eten in overeenstemming. Ambiance is meer dan goed, dankzij Heerlijk dinsdag dit restaurant ontdekt anders hadden wij dit restaurant nooiit ontdekt.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  5 mei 2010
 • 9.25

  Marit

  Wij hebben heerlijk gegeten, de presentatie van de gerechten was schitterend en met aandacht. De locatie is aan het water, helaas was het nog niet warm genoeg om buiten plaats te nemen, maar zeker de moeite waard. Met name zakelijke gasten zijn aanwezig, waardoor de sfeer rustig, formeel is. We hebben persoonlijke aandacht gekregen.
  10
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  28 april 2010
 • 9

  Wij zijjn heel tevreden over onze éérste heerlijke dinsdag ervaring in Lakes in Hilversum. Prima, verfijnd en orgineel gegeten. Het personeel was erg gastvrij . Al met al een aanrader!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via
  22 april 2010