Huis ter Geul

3-gangendiner in het sfeervolle Valkenburg

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Gelegen in Valkenburg is Huis ter Geul. Rustig, sfeervol en toch zeer gunstig gelegen aan de rand van het centrum van Valkenburg aan de Geul op een steenworp afstand van Maastricht. In Huis ter Geul is het altijd prettig vertoeven en u kunt er voor elke gelegenheid terecht.


In het restaurant draait alles om de Limburgse gastvrijheid, wat men terugziet in de persoonlijke aandacht voor iedere gast. Kortom een ideale basis voor een ontspannen vakantie of een rustige thuishaven na een drukke dag.


 

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder één voor één de code(s) in om de reservering af te ronden. Klik per code op het plusje om de code toe te voegen. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Neerhem 87
6301CG Valkenburg
Nederland
10 1 Onvoldoende
6
Eten
6
Service
3
Sfeer
3
Gastvrijheid
 • 4.5

  vonnebos

  erg ongezellig, geen menukaart zodat je niet rustig kunt kiezen, vlees, vis en frietjes waren goed maar vis weinig en de gegrilde groenten nog te hard en ook weinig. op onze vraag om mayonaise bij de frietjes kregen we een schaaltje maat eierdop zodat we nog eentje moesten vragen, wat apart in rekening werd gebracht, heel flauw. jammer van ons geld, gaan we nooit meer naar toe.....
  6
  Eten
  6
  Service
  3
  Sfeer
  3
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  6 juli 2019