Italian district

Culinaire klasse tijdens Italiaans 3-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Bij Italian district in Amsterdam ademen ze Italië, stap in de wereld van het prachtige Napels. De eigenaren van Italian District zijn geboren in het land van de pizza's en hebben de Italiaanse keuken meegenomen naar Nederland. Bij Italian district geloven ze dan ook dat je nergens anders zulke authentieke Italiaanse pizza's kan eten. De pizza's worden traditioneel gebakken in een haardvuur oven. Eten in een relaxte sfeer doe je bij Italian district.


Het menu bestaat uit simpele menu's met favoriete van de Italiaanse familie. Bij Italian District zijn de werkenemers extreem gepassioneerd over pizza's en het is het behouden van de traditionele authenicteit erg belangrijk. Alle ingrediënten worden rechtstreeks uit Napels geïmporteerd zodat de pizza's kunnen worden geproefd in de meest eerlijke en natuurlijke vorm. 

Nog geen code(s) gekocht?
Via Albert Heijn kun je jouw vouchercode(s) aanschaffen voor een 3-gangenmenu á € 28,50 per persoon. Stel: je wil met 3 personen uit eten, dan dien je 3 codes aan te schaffen. De extra kosten (dranken, eventuele Michelinster-toeslagen of een extra gang) betaal je in het restaurant zelf. Koop hier jouw code(s)

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder de code(s) in om de reservering af te ronden. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Kinkerstraat 33H 33 h
1053DC Amsterdam
nederland
    Geen reviews