Gasterij de Hout

Culinaire experience tijdens een 3-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Maurice Maas, gastronoom sommelier, maakt in Gasterij de Hout zijn droom waar. Een eigen restaurant waar je heerlijk kunt eten in een gastvrije ambiance.


Gasterij de Hout is een restaurant waar woorden als gastvrijheid, persoonlijke aandacht, kwaliteit en eerlijke prijzen hoog in het vaandel staan. Niet alleen waar met passie gekookt wordt, maar waar gastheerschap de culinaire ervaring compleet maakt.


In de keuken zwaait Patrick Boontjes met veel overgave en plezier de scepter. De regelmatig wisselende menukaart en seizoensmenu's zijn divers en er is absoluut voor een ieder iets lekkers te vinden. Verschillende soorten satés, een mooie stuk vlees of verse vis, onmisbaar voor een IJmuidens restaurant, gecombineerd met diverse producten van het seizoen. De gasten kunnen genieten door een blik in de open keuken en zo een real life cooking experience ervaren.

Nog geen code(s) gekocht?
Via Albert Heijn kun je jouw vouchercode(s) aanschaffen voor een 3-gangenmenu á € 28,50 per persoon. Stel: je wil met 3 personen uit eten, dan dien je 3 codes aan te schaffen. De extra kosten (dranken, eventuele Michelinster-toeslagen of een extra gang) betaal je in het restaurant zelf. Koop hier jouw code(s)

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder de code(s) in om de reservering af te ronden. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Houtmanstraat 37
1972 EE IJmuiden
nederland
    Geen reviews