Uncle Jim

Heerlijke smaken tijdens een 3-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Gelegen aan de Croeselaan 91 ligt Uncle Jim, een moderne bar & brasserie. Bij Uncle Jim kun je aanschuiven voor lunch en diner. De menukaart is zo samengesteld dat je heerlijk uitgebreid kunt tafelen, maar ook even snel kunt lunchen in de werkpauze of een hapje kunt eten voordat je naar het theater of de bioscoop gaat.


De inrichting is heel gezellig door het gebruik van het licht en de materialen, maar heeft ook een moderne uitstraling. Je voelt je er meteen thuis!


Uncle Jim ligt op een centrale locatie met het Beatrixtheater, de Jaarbeurs, de Kinepolis bioscoop en Utrecht Centraal op loopafstand. Ook vanuit het Utrechtse centrum ben je er zo, je hoeft alleen maar de Moreelsebrug over te lopen.


 

Nog geen code(s) gekocht?
Via Albert Heijn kun je jouw vouchercode(s) aanschaffen voor een 3-gangenmenu á € 28,50 per persoon. Stel: je wil met 3 personen uit eten, dan dien je 3 codes aan te schaffen. De extra kosten (dranken, eventuele Michelinster-toeslagen of een extra gang) betaal je in het restaurant zelf. Koop hier jouw code(s)

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder de code(s) in om de reservering af te ronden. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Croeselaan 91
3521 BL Utrecht
nederland
    Geen reviews