Le Port

HEERLIJK Frans 3-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Aan het Havenhoofd in Barendrecht (Carnisselande) bevindt zich sinds januari 2019 Restaurant Le Port. Zij hebben een frans/mondiale keuken waar duurzaamheid en biologisch hoog in het vaandel staan.


Bij Le Port kunt u terecht voor mooie seizoensgerechten van vis/vlees en vegetarisch. Deze zijn bereid met invloeden van over de hele wereld met de Franse keuken als basis. U kunt deze gerechten laten begeleiden met wijnen van de mooie wijnkaart.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE(S)
Vul hieronder één voor één de code(s) in om de reservering af te ronden. Klik per code op het plusje om de code toe te voegen. Het aantal code(s) moet overeenkomen met het aantal personen.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Havenhoofd 1
2993 EK Barendrecht
nederland
10 1 Zeer goed
8.5
Eten
9.1
Service
8.6
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
 • 6.25

  wim jong

  .
  6
  Eten
  7
  Service
  6
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  4 augustus 2019
 • 10

  Addie Dieke

  Heel hartelijke ontvangst, zeer goede vriendelijke bediening, het 4 gangen diner is verrassend en erg lekker. Zeker nog een keer het bezoeken waard! We hebben een wijnarrangement genomen, goed gekozen wijnen bij de gerechten.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  28 juli 2019
 • 9

  Marja

  Via Heerlijk hadden we een viergangenmenu besteld. Aan de bediening en de service was niet te merken dat we gebruik maakten van een aanbieding. We werden vriendelijk ontvangen en omdat het mooi weer was, hebben we een plekje op het terras gekozen. Na een amuse van het huis hebben we in een rustig tempo kunnen genieten van de smaakvol opgemaakte borden met lekkere gerechten. Hoewel het midden in de week was en de zaak niet echt "in de loop" zit, hadden we het drukker verwacht. Wij gaan hier in elk geval vaker eten.
  8
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  22 juli 2019
 • 10

  Merike

  Wij hebben fantastische gegeten. Het eten was heerlijk en heel mooi opgemaakt. De bediening was erg goed De gerechten werden goed toegelicht Wij gaan zeker terug. Echt een aanrader zeker in Barendrecht
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  13 juli 2019
 • 8.25

  Meulen

  Heerlijk, dat is in één woord de omschrijving die past bij ons diner bij Le Port in Barendrecht. Na een vriendelijk ontvangst werd het viergangenmenu toegelicht. Er was zelfs gelegenheid om eventueel nog aanpassingen te doen, maar dat vonden wij niet nodig. De avond trapte af met een smakelijke amuse. Vervolgens werd ons een wijnarrangement aangeboden waar een van onze tafelgasten gebruik van maakte. Achteraf bleek dit 'bob-arrangement' een goede keuze; de wijnen pasten goed bij de gerechten. Het voorgerecht, een smakelijke kalfspastrami met avocado crème en ingelegde groenten was niet alleen een plaatje om te zien maar smaakte ook naar meer! Het daaropvolgende tussengerecht stelde niet teleur. De snoekbaars op spinazie en courgette was een fris en licht gerechte. Het hoofdgerecht, heerlijk gebakken diamanthaas met seizoensgroenten werd vergezeld met heerlijke patat. We sloten af met een frisse sorbet die onderdeel was van een kleurrijk opgemaakt bordje met componenten als mangobavaroise en pure chocolademousse met een knapperig krokantje erbij. Toe namen we nog een kop koffie, vergezeld met een chocolaatje. Aan het eten zal het niet liggen; de keuken van Le Port is een pareltje aan het water in Barendrecht. Ook het ontvangst was vriendelijk en de bediening persoonlijk; niet te veel en niet te weinig aandacht. Ruimte voor wat toelichting op het eten maar ook ruimte om echt met ons gezelschap 'samen' te zijn zonder steeds iemand aan onze tafel. Wij waren dan ook verbaasd dat er zo weinig gasten in het restaurant waren. Geef Le Port bij twijfel zéker een kans, wij waren aangenaam verrast!
  8
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  11 juli 2019
 • 8.75

  Joyce

  Wij hebben genoten van heerlijk 4-gangen diner op het terras. We gaan zeker terug!
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  24 juni 2019
 • 9

  Kacoen

  Buiten op het terras van een prima 4-gangen diner genoten. Enige minpuntje (zoals bij de meeste restaurants, is dat er meer groente bij zou mogen zitten, had ik echter ook gewoon om kunnen vragen, maar heb ik niet gedaan). Kwaliteit en hoeveelheid prima. Bediening erg vriendelijk. Restaurant om aan te raden.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  2 juni 2019
 • 9

  Leo

  Wij genoten van een heerlijk 4- gangen diner. Het aperitief gebruikten wij op het fraaie terras in de zon. De bediening is vriendelijk en gastvrij. Restaurant Le Port is wat ons betreft een aanrader!
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  20 mei 2019