Huis ter Geul

3-gangendiner in het sfeervolle Valkenburg

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Gelegen in Valkenburg is Huis ter Geul. Rustig, sfeervol en toch zeer gunstig gelegen aan de rand van het centrum van Valkenburg aan de Geul op een steenworp afstand van Maastricht. In Huis ter Geul is het altijd prettig vertoeven en u kunt er voor elke gelegenheid terecht.


In het restaurant draait alles om de Limburgse gastvrijheid, wat men terugziet in de persoonlijke aandacht voor iedere gast. Kortom een ideale basis voor een ontspannen vakantie of een rustige thuishaven na een drukke dag.


 

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Neerhem 87
6301CG Valkenburg
Nederland
10 1 Onvoldoende
5.5
Eten
7
Service
5
Sfeer
5
Gastvrijheid
 • 6.75

  H Leenders

  Het viel tegen dat er geen menukaart was er was eigenlijk maar een menu dat je kon bestellen daarbij wisten we ook niet wat de prijs ervan was. Het eten was een stoofschoteltje waar veel teveel zout in zat met frietjes en een heel klein beetje groente. Als toetje was er alleen keuze uit dame blanche en aardbeipairfet.
  5
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  19 juli 2019
 • 4.5

  vonnebos

  erg ongezellig, geen menukaart zodat je niet rustig kunt kiezen, vlees, vis en frietjes waren goed maar vis weinig en de gegrilde groenten nog te hard en ook weinig. op onze vraag om mayonaise bij de frietjes kregen we een schaaltje maat eierdop zodat we nog eentje moesten vragen, wat apart in rekening werd gebracht, heel flauw. jammer van ons geld, gaan we nooit meer naar toe.....
  6
  Eten
  6
  Service
  3
  Sfeer
  3
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  6 juli 2019