Eten & Drinken

Gastronomisch vakmanschap tijdens een 3-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

De smaken van dit verrukkelijke restaurant zijn gebaseerd op de Franse keuken met invloeden van over de hele wereld. Zij hebben een voorkeur voor streekproducten en organiseren regelmatig culinaire avonden waarop seizoensproducten in de hoofdrol staan. Uiteraard houden zij graag rekening met uw wensen en diëten, dus aarzel niet om deze aan ons door te geven.


Kortom: zij willen jou graag laten genieten van gastronomisch vakmanschap met een glimlach, door jou te ontvangen in een ongedwongen maar toch professionele ambiance. 


 

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Genteldijk 34 a
4191LE Geldermalsen
Nederland
10 1 Zeer goed
8
Eten
9
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.5

  jelle beenen

  De besteding is moeilijk te zeggen. Het was de reclame van Albert Heijn + aanvulling van 10 Euro. consumpties zelf betalen. 28.50 euro aan Albert Heyn betaald p.p. Helaas kon ik de prijs niet terugvinden in het menu. Daar we een aangepast menu kregen in vergelijking met het normale menu met 2 menu's. 1 kip en 1 vis. Normaal 36 euro met 3 keuze menu's en nu 2. Ik kwam op een bedrag van 28.50 + 10 euro van AH op 38 euro. Dit was een teleurstelling en zal nooit meer aan een actie meedoen aangezien wij het normale menu beter vinden met een keuze meer zoals rundvlees , kip en vis
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  7 juni 2019