Kloosterhoeve

Culinair genieten tijdens een 3-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

In het pittoreske dorpje Harmelen vind je De Kloosterhoeve. Het is een prachtige monumentale stadsboerderij met verschillende ruimtes. Het huidige restaurantgedeelte was vroeger de leefruimte van de boerderij, maar tevens de koeienstal. De prachtige details zoals houten balken, stalramen en de openhaard zijn bewaard gebleven en geven vandaag de dag een prettige sfeer aan het restaurant! De ruimte is ingericht met hoge en lage tafels, ronde en vierkante tafels, stoelen en banken, waardoor er zowel voor lunches, diners als borrels voor iedereen een prettig plekje te vinden is.


 

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Kloosterweg 2
3481XC Harmelen
Nederland
10 1 Goed
7.5
Eten
8
Service
7.8
Sfeer
7.8
Gastvrijheid
 • 8.25

  MP Bekenkamp

  Prima vegetarische verrassingslunch - dit keer wel echt gekookt voor de vegetariër! En eindelijk eens geen geen doorsnee \'flauwekul\' ravioli of risotto of de afgezaagde salade lauwwarme geitenkaas, nee de Kloosterhoeve serveerde vooraf een mooie schotel met carpaccio van rode biet met avocado, stroperige balsamico (dip) en warme (mini) tortillaatjes - heerlijk! Hoofdgerecht op een verwarmd bord geserveerd artisjok harten met zoete aardappel in een heerlijke saus en daarop gekruimelde geitenkaas. Apart geserveerd uitstekend gebakken verse \'boeren\' frietjes - nagerecht een tip top tiramisu. We dronken vooraf een alcohol vrij biertje en hadden bij het eten een goed gekoelde Pinot Grigio Blush Il Casteli, perfecte droge rosé uit Italië en tot slot twee espresso.
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  29 mei 2018
 • 6.75

  Ab de Vos

  Eten was kwalitatief onvoldoende. Vlees terug gegeven.
  5
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  20 mei 2018
 • 8

  Lydia

  Eten was lekker. Niet super culinair, maar goede smaken. Verrassingsmenu via HEERLIJK: vers gerookte zalm, vega taartje en ricotta toetje, prima! Bediening goed, niet opdringerig maar wel snel de aandacht.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2017
 • 8

  Appie

  mooie ambiance, was echt genieten!
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  19 mei 2013