Salt (Seafood bar & Wines)

Vistastisch 3-gangendiner in hippe Seafood bar

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

In Heemsteede vind je Salt Seafood bar & Wines, het zusje van het welbekende Bib Gourmant restaurant de Red Orchids. Gelegen aan de Zandvoortselaan vind je beide restaurants. Na een dag genieten van de natuur of andere activiteiten in Heemstede kan je heerlijk bijkomen en genieten van een 4-gangendiner vol verassingen. 


Salt is een moderne Seafood bar met een hippe vibe. Het restaurant heeft een warme inrichting en heeft een uitnodigende sfeer voor iedereen. Het vriendelijke personeel of de chef-kok zelf vertelt je graag hoe jouw gerecht bereid wordt en welke vis uit de vitrine gebruikt wordt. De vis in de vitrine, die te zien is aan het begin van het restaurant, is gevuld met verse vis direct van de vishanel. De bar van het restaurant biedt een verscheidenheid aan kenmerkende open wijnen die perfect passen bij jouw gerecht. 


Er wordt gewerkt met een seizoensgebonden zeevruchtenmenu. Naast de innovatieve visgerechten is er ook een verscheidenheid aan vlees en vegetarische opties te vinden in het menu. De passie van chef-kok David Bakker belooft een constante, uitzonderlijke kwaliteit en laat het gehemelte ontwaken met krachtige, frisse smaken in elke hap!

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Zandvoortselaan 139
2106 CM Heemstede
nederland
10 1 Goed
8
Eten
7.5
Service
8
Sfeer
7.5
Gastvrijheid
 • 7.5

  T&T

  Goede prijs/kwalieitverhouding. Lekkere gerechten, goed op smaak. Entree rommelig omdat onze reservering niet in t systeem stond. Goed wijnadvies.
  8
  Eten
  7
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  16 maart 2019
 • 8

  Mike

  Eerste keer hier gegeten en erg goed bevallen. Leuke en lekkere smaakcombinaties afgetop met goede wijnen.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Heerlijk aanbieding
  7 maart 2019