Ponte Vecchio

3-gangendiner met traditionele Italiaanse smaken

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Ponte Vecchio houdt van traditie en van kwaliteit. Vandaar dat je enkel traditionele Italiaanse gerechten op de menukaart vindt. Met 80 pizza’s, diverse pasta’s, vis- en vleesgerechten hebben zij een menu waarvan iedereen het water van in de mond zou lopen. 

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Nieuwezijds Voorburgwal 136
1012SH Amsterdam
Nederland
10 1 Onvoldoende
6.5
Eten
6.5
Service
4.5
Sfeer
4.5
Gastvrijheid
 • 4.5

  B. Aaftink-Castendijk

  Niemand wist iets over de tegoed bonnen à €28,50 via A.H. In eerste instantie wilden ze me laten betalen, daarna toch O.K. maar ze zouden maandag a.s. Heerlijk bellen en ze wilden mijn gegevens. Stom dat ik dat gedaan heb. In het begin waren ze aan het mokken: "we "ll cry, we don't get money etc...... Ik hoop niet dat ik hier thuis word neergeschoten door de maffia!! Ik doe dit nooit meer, vooral door de mislukkingen van de restaurants die U aanbood en die daarna weer afzeiden: Van Vlaanderen zomersluiting en Le Garage verbouwing en ze staan NOG op Uw site!!!
  5
  Eten
  7
  Service
  3
  Sfeer
  3
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  10 augustus 2019
 • 6.5

  Kor en Alie

  Het eten was heerlijk en zeker de moeite waard. De bediening echter te voortvarend; net het voorgerecht op tafel of de lasagna en pizza moesten er ook bij. De pizza ging retour maar de lasagna moest van de uitbater ook op tafel. Erg gehaast allemaal. Onplezierig gevoel van haast.
  8
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  4 augustus 2019