Groen

Puur en gezond dineren in de fraaie binnenstad

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Bij Restaurant & Brasserie Groen draait alles om puur, eerlijk en gezond lunchen & dineren voor een vriendelijke prijs. Centraal gelegen in de fraaie binnenstad van Groningen. Het is gevestigd in een prachtig monumentaal pand met vier verdiepingen met grote ramen, sfeervolle verlichting en heerlijke zitbanken. Bovendien heeft Restaurant & Brasserie Groen in de zomermaanden een gezellig terras aan de voorzijde van het pand.


De keuken is herkenbaar door het gebruik van biologische- en streekproducten met invloeden van diverse windstreken. Daarbij worden alle gerechten uitsluitend huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten. Bij het samenstellen van de menukaart wordt er rekening gehouden met de verschil.

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Carolieweg 161
9711LS Groningen
Nederland
10 1 Goed
8
Eten
8
Service
7
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 7.75

  IdB

  Wij hebben daar met de vouchers gekocht bij AH gegeten. we konden uit de hele kaart kiezen. Een service waardoor wij beiden konden eten wat wij lekker vinden. die keuze werd deze keer niet door een restaurant gemaakt wat in dit soort gevallen vaker voorkomt. Alleen voor het duurste vleesgerecht moest beperkt worden bijbetaald. De ontvangst was heel vriendelijk. Het eten goed verzorgd en ook de wijnen waren lekker. Kortom een aanrader.
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse special met AH
  15 augustus 2019