De Hoogt

Culinair genieten van een 3-gangendiner in een groene omgeving

Bekijk hier de rest van ons aanbod
RieslingWeeks
Tijdens de RieslingWeeks geniet u van een 3-gangenlunch en/of diner met bijpassend Duits wijnarrangement voor € 45,-* per persoon.
Per Michelinster geldt een toeslag van € 10,-.

Genieten van een 3-gangenmenu met begeleidende wijnen voor maar 45,- per persoon


Hotel Restaurant de Hoogt is gevestigd in het Zuid-Hollandse dorp Maasdam, gelegen in de Hoeksche Waard, een nationaal landschap. Het kleine dorp aan de Binnenbedijkte Maas (de Binnenmaas) is een mooi startpunt om de Hoeksche waard en omgeving te verkennen, zo zijn er talloze fietstochten en wandelroutes langs de oevers van de Oude Maas. De Binnenmaas is uitstekend geschikt voor kleine vaartochtjes of om te vissen. Op een afstand van 20 kilometer van Rotterdam en 10 kilometer van Dordrecht heeft u een hoop keuze uit verschillende uitgaansmogelijkheden in het prachtig gelegen Hoeksche Waard.


Het restaurant draagt bij aan de ervaning van de fantastische omgeving met een fantastische lunch of dat even net iets verfijnde diner. De uitgebreide menukaart van de Hoogt wordt aan ieder seizoen aangepast, op het schoolbord staan per week wisselende menu’s gepresenteerd, zo is er iedere week wat nieuws!   • Te reserveren t/m 16 juni 2019

  • Te gebruiken op maandag t/m zondag voor lunch en diner

  • De HEERLIJK rieslingweeksprijs geldt per persoon

  • Niet i.c.m. andere acties

  • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig via HEERLIJK.nl

Reserveer nu

AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Raadhuisstraat 3
3299AP Maasdam
Nederland
    Geen reviews