Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 7.5

    Basiliek* Harderwijk

    We hebben heerlijk gegeten! Maar echt ontzettend bijzonder was het eten niet. Andere sterrestaurants hadden net een wat gewaagdere smaak en apartere gerechten. De wijnen die we op hebben waren heerlijk, maar we hebben wel 1 huiswijn terug gestuurd (rood) die echt heel zuur was. We werden goed verzorgd en alles was naar wens, maar de service was wat gehaast, voor een sterrenrestaurant voelde we ons niet heel bijzonder behandeld worden en moesten ook vaak de ober bij onze tafel aanhouden om wat te vragen. We zaten op de “boven” verdieping en wanneer er iemand (vaak in rap tempo) voorbij blies maakte dat best wel herrie. Wat als overlast overkwam. Heel attent hebben we wat leuks mee
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Claire Daniels via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
  • 8

    Van Der Dussen Delft

    Na een vriendelijke ontvangst hebben wij van het aperitief tot en met het dessert heerlijk gegeten en gedronken bij Van der Dussen. De bediening en uitleg van hetgeen gepresenteerd werd waren prima. Zeer aanbevelenswaardig
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ellen via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
  • 8

    De Jonckheer Zeist

    Prima eten, goede bediening in een prettige sfeer. Het inleveren van de kortingsvoucher verliep vlekkeloos
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Falco via Nederlandse Restaurantkaart
    20 juli 2019
  • 4.3

    Het Ei van Columbus Beekbergen

    Er werd onvoldoende gereageerd op een klacht over o.i. te zoute aardappeltjes. Bovendien wilde men aanvankelijk de kortingsvoucher niet accepteren omdat wij niet hadden voldaan aan hun voorwaarden, die ons overigens niet kenbaar waren gemaakt. Dit terwijl we met diezelfde kortingsvoucher gereserveerd hadden. Op hun voorstel om € 24,- voor 4 nagerechten op de rekening te zetten i.p.v. de koffie (€8,50) en dan € 20,- korting te geven zijn we niet ingegaan. Uiteindelijk kregen we de korting op de eerste rekening. Al met al geen fijne afsluiting van wat een gezellig etentje had moeten zijn
    6
    Eten
    1
    Service
    6
    Sfeer
    4
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Falco via Nederlandse Restaurantkaart
    20 juli 2019
  • 8.3

    Floor17 Amsterdam

    We hebben hier heerlijk gegeten. We hadden gehoopt op n plekje op t dakterras maar daar serveren ze het heerlijk menu niet. We hadden een eigen hoek waardoor we heerlijk rustig met onze kids konden eten. Het eten was echt goed. Verbeterpunten zijn de sfeer en het interieur. Ik vond het interieur een beetje kil overkomen
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hanneke80 via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
  • 7

    Afsana Rotterdam

    Voor het eerste keer naar Afghaanse restaurant geweest. We mogen voor hoofdgerecht kiezen uit 3 menu. Voorgerecht Ashaak & Mantoe Hoofdgerecht Afsana (lamsvlees) menu Nagerecht Shiryahke Pesta & Vaniela (Pistache & vanille ijs) Gastvrij & vriendelijke bediening. Prima sfeer. Een aanwinst voor Rotterdam
    7
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door AT via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
  • 10

    't Amsterdammertje* Loenen aan de Vecht

    We voelden ons verwend, we waren echt een avondje uit
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Annette via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
  • 8.8

    De Olifant Breukelen

    Gastvrije ontvangst, genoten van een heerlijk 4 gangen diner met vooraf heerlijke broodjes met smeersels. Ook de vegetarische in ons midden was goed rekening mee gehouden
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Henk via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
  • 9.8

    Central Park Voorburg Voorburg

    Een heerlijke avond in een schitterende en gastvrije ambiance. Fijne sfeer in een heel mooi park. Leuk menu met prachtige wijnen erbij. En daarna lekker blijven slapen in een mooie grote kamer is ook echt luxe. Een heerlijk adres waar we zeker terug gaan
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Pieter via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
  • 10

    Danas Geleen

    Heerlijk gegeten
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Monique via Nederlandse Restaurantkaart
    20 juli 2019
  • 10

    Bistro Berlage Amsterdam

    We werden leuk ontvangen, bediening besteed aandacht aan de gasten. Eten was super, zeker de coquilles en nagerecht ook erg lekker we hebben heerlijk buiten kunnen zitten met uitzicht beursplein. Aanrader dit restaurant
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rosita Dijkhuizen-Wiendels via HEERLIJK Uiteten
    20 juli 2019
  • 10

    De Lindehof** Nuenen

    Geweldig gegeten. Van amuses tot dessert en friandises allemaal verrassende smaakcombinaties en kunstwerken op het bord. Passen zich moeiteloos aan aan onze wensen (één vegetariër, bijpassende non-alcoholische dranken). Zeer gastvrije ontvangst en fijne bediening. Echte aanrader (ook) voor verwende eters
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jeroen Van Kerkhoff via HEERLIJK Uiteten
    20 juli 2019
  • 10

    Basiliek* Harderwijk

    Etentje geregeld voor moeders met haar vriendin. Gastvrijheid en kwaliteit hebben zij als top ervaren. Ze voelen zich in de watten gelegd. Dank daarvoor
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Isa Roijmans via HEERLIJK Uiteten
    20 juli 2019
  • 8.8

    Hugh Rotterdam

    We hebben heerlijk gegeten. De bediening was zeer attent. We vierden onze trouwdag en kregen spontaan een glas champagne aangeboden. Kort weg We hebben genoten. Zeker een aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door DTC via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
  • 9

    Brasserie Buuren Alphen aan den Rijn

    Wederom heerlijk gegeten bij Buuren. Bediening is goed, eten lekker. Nog nooit teleurgesteld geweest
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Carla via HEERLIJK Aanbieding
    20 juli 2019
Pagina 5 van 4096