Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 7.8

    Kaai 13 Den Haag

    Prachtig opgemaakte borden, smakelijk menu, een feestje
    9
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Kieviet via
    18 januari 2020
  • 9.8

    Basiliek* Harderwijk

    Ontzettend leuke avond gehad bij restaurant de Basiliek. Een zeer sfeervol restaurant in een prachtig pand. Gerechten waren verrassend en smaakvol. Service was prima. Leuk dat de chefkok ook langs de tafels komt om een praatje te maken. Enige minpuntje, tafels staan vrij dicht op elkaar
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marjolijn Mols via HEERLIJK Aanbieding
    18 januari 2020
  • 8

    Het Genot van Menheerse Middelharnis

    Nvt
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door W. J. Jongejan via
    18 januari 2020
  • 8.3

    De Proeverij Sprang-Capelle

    Het restaurant was gezellig personeel erg vriendelijk. Proeverijmenu geen keuze erg weinig wel lekker Klein schaaltje friet voor 4 personen
    7
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Angelique Ligtvoet via
    18 januari 2020
  • 8

    De Olifant Breukelen

    Het eten was prima in orde. Alleen met de rekening wordt gerommeld. 1 glas wijn en 1 frisdrank extra op de rekening, maar NIET geserveerd!! Dat kan je niet maken!! De extra wijn heb ik ter plaatse geconstateerd en is aangepast. De frisdrank kwam ik pas thuis achter. Schande
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door B Beenen via HEERLIJK Aanbieding
    18 januari 2020
  • 10

    Brasserie 2012 Maassluis

    Fantastisch Zeker een verrassing ook het toetje was groots
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Suzan Labee via
    18 januari 2020
    Reactie door: Brasserie 2012
  • 9

    Dordts genoegen Dordrecht

    Heerlijk gegeten met de Primera restaurant actie Een 3 gangendiner met 50% korting. Geen vast gesteld menu, vrije keuze uit de gehele kaart. Garnalen kroketjes met extra losse Hollandse garnalen, als voorgerecht was echt heerlijk. Wij komen terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Pieflo via
    18 januari 2020
  • 8.5

    Raadhuys Stadskanaal

    In restaurant het Raadhuys te Stadskanaal hadden mijn vrouw en ik nog nooit gegeten. Bij binnenkomst was de ontvangst hartelijk (toevallig kenden we iemand van de bediening). We werden vlot geholpen. Het voorgerecht, een mosterdsoep, was voortreffelijk. Vervolgens bestelde mijn vrouw iets met zalm en ik iets van saté. Het was in één woord voortreffelijk! Als dessert namen we dame blanche. We hebben van dit etentje echt genoten. Binnenkort bezoeken we het Raadhuys weer. Benieuwd of het even goed is. Jan Geert Sterenborg, Alteveer (gem. Stadskanaal
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jan Geert Sterenborg, Alteveer (Gn) via
    18 januari 2020
  • 9

    Den Burgh Hoofddorp

    Den Burgh heeft een laagdrempelige presentatie met een hoog gastronomische bereik aan duurzaamheid en smaak. Absoluut een aanrader voor wie zichzelf en de ander wil verrassen en verwennen
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Martin Bulk via HEERLIJK Aanbieding
    18 januari 2020
  • 10

    Basiliek* Harderwijk

    Alles klopte! Zo'n feestje kan uit eten gaan zijn
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ans via
    18 januari 2020
  • 8.5

    Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk Waalwijk

    Tevreden over de bediening en sfeer. Vond de vegetarische kaart erg mager en niet bijzonder. Daar mag wat mij betreft meer aandacht aan worden besteed. Er zijn veel meer mogelijkheden dan pasta. Vleesvervangers als eieren of kaas , haloumi bv kunnen uitstekend gebruikt worden
    7
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marianne Joziasse via
    18 januari 2020
  • 8

    Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk Waalwijk

    Top! Echt lekker gegeten met ruime keuze. Voor herhaling vatbaar
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door A.H. via
    18 januari 2020
  • 8.3

    Difference Wijchen

    Prima menu met een lekker vispo.tje. Goede bediening, vriendelijk en met aandacht
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Leon van Tienoven via
    18 januari 2020
  • 9.3

    Recht Apeldoorn Apeldoorn

    Wij hadden een 3 gangendiner. Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht waren alle 3 heerlijk. Goede kwaliteit en lekker warm geserveerd. Kregen er ook nog lekkere aardappeltjes en een smaakvolle salade bij. Bediening erg klantgericht. Een aanrader
    10
    Eten
    10
    Service
    7
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Diana via
    17 januari 2020
  • 10

    De Molenaar Onderdendam

    Ieder gerecht was uniek met verrassende smaakcombinaties en bijpassende wijnen. Dit werd afgemaakt door een super vriendelijke en gastvrije bediening. Sterwaardig
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Irene Haj Mohammad via HEERLIJK Aanbieding
    17 januari 2020
Pagina 5 van 4375