Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    Papermoon Voorburg

    Super gegeten in relaxte sfeer met uitstekende bediening. We komen zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Kees van Schayik via HEERLIJK Aanbieding
    17 februari 2019
  • 10

    Minos Pallas Eindhoven

    10
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Iwona Michalowska via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 9

    Groot Kievitsdal Baarn

    Heel gastvrij ontvangen! Ondanks primera actie gewoon amuse vooraf gekregen! Heel vriendelijk en professionele bediening! Eten was heerlijk! Komen zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Maria Matthezing via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 9

    De Stadstuyn Nijmegen

    Heerlijk en gezellig gegeten
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marlies Roosendaal via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 8.3

    De Arendshoeve Bergambacht

    We komen nog graag een keer terug
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dieks via HEERLIJK Aanbieding
    17 februari 2019
  • 8.3

    Stout Arnhem

    Goede ontvangst en vriendelijk personeel. Eten is van uitstekende kwaliteit en met zorg opgediend. De inrichting van het restaurant is onze smaak niet: erg simpel en (toevallig) veel herrie vanwege een feest op de bovenverdieping. Geen sfeervol restaurant vanwege de inrichting
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door P. via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 10

    Kostas de Griek Rotterdam

    Hartelijke ontvangst , snelle aardige bediening , muziekje op de achtergrond zodat je ook nog kon praten met elkaar. Wij hadden gereserveerd met de Primera bon. Goed eten 3 gangen menu , ruim voldoende . Mooi opgemaakt , keuze uit vis of vlees. Geen gehaast alles op tijd , we zaten echt te genieten .Glaasje Ouzo van de zaak. Bij het eten n glas huiswijn en ...goed gevuld Ik zeg JA voor n volgende keer
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marijke van der Lubbe via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 10

    De Vier Jaargetijden Tilburg

    we hebben heerlijk gegeten, je voelt je welkom en krijgt alle aandacht. zeer lieve mensen
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Cel Donders via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 10

    BLEU Amsterdam

    Gewoon top
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Luuk van der Kleij via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 9

    Aan de Zweth* Schipluiden

    .
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Hans van Zwol via HEERLIJK Aanbieding
    17 februari 2019
  • 9

    Het Ei van Columbus Beekbergen

    Prima gegeten. Super bediening. Goede tijd tussen de gerechten. Hoefde niet te lang te wachten. Met de Primera kortingsbon was het gewoon goedkoop
    8
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Loek Snijders via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 10

    DIGA Haarlem

    Diga doet het altijd goed! Wat een lekker eten voor prima prijzen. Elk gerecht met zorg op je bord gebracht alsof het een kunstwerkje is. Ook de bediening is altijd top. Vriendelijke dames en heren die je met een lach op het gezicht terug huiswaarts doen vertrekken
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Bart De Smedt via HEERLIJK Aanbieding
    17 februari 2019
  • 8.8

    Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark Bergen op Zoom

    Prima restaurant lekker eten. Wellicht handig om een toeslag te vragen voor de bijlagen. Soepel omgegaan met een andere wens voor het nagerecht zonder bijkomende kosten
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Rien de Smit via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
  • 9.3

    ONI Den Haag

    Ten tweede male genoten van deze fantastische aanbieding. Deze keer met vrienden. Wederom heel lekker gegeten (hoewel onze vrienden moesten erkennen in Japan deze gerechten nooit gezien te hebben) , de sfeer is erg goed en het personeel zeer vriendelijk en gastvrij
    8
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Desiree Davidse via HEERLIJK Aanbieding
    17 februari 2019
  • 8.3

    De Olijfboom Barendrecht

    Lekker gegeten het zag er goed en verzorgd uit mooie zaak en niet geheel onbelangrijk een net toilet. Ik ga zeker nog eens terug komen
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Sandra Geerinck via HEERLIJK Kortingsactie
    17 februari 2019
Pagina 5 van 3664
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer