Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    Wicked Wines Den Haag

    Heerlijk gegeten en ik kom er al jaren voor de super lekkere wijn, aardige bediening en gezellige sfeer
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marlie van der Hooft via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 7.8

    Hugh Rotterdam

    Eten was prima. Kleine porties vr al 't hoofd gerecht. Ben dr na nog een broodje gaan halen. Bediening was suppr nw meisje. Al met al prima maar had tog iets meer verwacht disappointing
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door kenneth ismail via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 9

    Brasserie Le Nord Bilthoven

    We gaan vaker naar Brasserie Le Nord. Elke keer is het weer een feestje. We hadden via Heerlijk.nl het vijfgangenmenu gereserveerd en het was weer erg goed. Het menu bestond uit 5 verrassende gerechten met lekkere wijnen erbij. Prima! We komen zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Angelique Kalverda via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 9.3

    ACE Amsterdam

    Niets dan lof over het 3-gangen menu: verrassende mooie smaakcombinaties, mooi opgemaakte boden, goede wijnen en uitstekende service
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Alicia via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 9

    ´t Koetshuys Groningen

    Een geweldige avond in goede sfeer met heerlijk eten en een top uitleg. Voor herhaling vatbaar
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Berend Mosselaar via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 8.8

    Ethica Den Haag

    Zeer vriendelijke bediening, prettige locatie en heerlijke maaltijd
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Plony via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 6.8

    Prins van Terbregge Rotterdam

    Ik vond dit restaurant geen succes. De amuses waren smakeloos De gerechten waren droog en klein Het hoofdgerecht zat hertenstoofvlees onder dat was één hap zout. Het dessert werd een heel verhaal over verteld, maar was zo klein ,het mocht eigenlijk geen naam hebben. Daarna bestelde wij een cappuccino , deze was koud maar werd wel gelijk omgeruild. We kregen hier een bord bij met twee friandises ,waar we later 6.50 voor moesten betalen. Aan het einde moesten we 140,00 euro betalen, en dat vond ik echt veel te duur. Jammer, want wij eten zeer regelmatig via Heerlijk.nl en dit is altijd voortreffelijk
    6
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Teunie van den Bosch via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 9

    Aan de Zweth* Schipluiden

    Vriendelijke bediening, fantasievolle creaties, wat extra verrassingen
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Sin Tan via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 8

    Het Havenhuis Etten-Leur

    Havenhuis bestaat deze maand 5 jaar. Zitten wat ons betreft ‘in de lift’. Dit betreft zeker de gerechten op de kaart. De tijd tussen de gangen is precies goed en de keuken is blijkbaar logistiek prima op orde. De wijn is lekker en past goed bij de gerechten. De prijs van de drankjes vinden wij aan de hoge kant
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Simon via Nederlandse Restaurantkaart
    11 november 2019
  • 7.8

    De Knip Voorschoten

    Hartelijk welkom geheten, prima eten, goede wijnen. De sfeer is wat zakelijk, jammer door de blinds in de avond voor de helft te laten zakken, zal de sfeer intiemer worden. In de zomer zijn de opgetrokken blinds juist fijn, omdat je dan over het water kunt kijken. Nu kijk je in een donker gat
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door claudia via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 9

    Het Prentenkabinet Leiden

    Een pluim voor de ober, wij kregen een briefje of wij een andere tafel wilden. Onze buurman was nogal aanwezig
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marjon via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 7.8

    Minato Mirai IJmuiden

    Eten en ontvangst waren prima, restaurant op de eerste verdieping in het donker moeilijk te vinden en sfeerloos
    9
    Eten
    8
    Service
    6
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Fotoriem via HEERLIJK10Daagse
    11 november 2019
  • 7

    Restro Bellevue Dordrecht

    Restaurant met een prachtig wijds uitzicht op de Merwede, waar constant grote vrachtboten voorbijkomen. Wij waren op zondagavond de enige gasten, wat de sfeer enigszins beïnvloedde. Het restaurant is onderdeel van een groot hotel en dat merk je in de wat onpersoonlijke bediening. Het eten werd leuk opgediend en was kwalitatief goed, maar niet verrassend! Op de heerlijk.nl deal werd incl. thee/koffie met friandises vermeld. De friandises hebben we niet gehad en de thee en koffie werden in rekening gebracht. Na dit gemeld te hebben werd rekening opnieuw opgemaakt. Een foutje kan iedereen maken, maar is wel slordig. Toch hebben we genoten van het grandioze uitzicht in combinatie met het goed
    8
    Eten
    6
    Service
    8
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling door N Luyben via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 8

    NOMADS Amsterdam

    We kregen een hartelijk ontvangst na een ietwat late reservering. Er werd ons een heerlijk glas cava ingeschonken en we werden al snel verrast door allerlei hapjes om te delen. Het personeel was jong, vriendelijk en enthousiast. Zij namen uitgebreid de tijd om je van dienst te zijn. Het eten was smaakvol, zeer divers en van prima kwaliteit. Leuk concept
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jeroen via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
  • 8.8

    Foodbar Zilvr Wageningen

    Een modern maar toch gezellige foodbar met leuk personeel en we hebben aparte lekkere dingen gegeten die we normaal thuis (nog) niet zelf maken
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Benno Boshoven via HEERLIJK Aanbieding
    11 november 2019
Pagina 5 van 4267