Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 8

    Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos Beekbergen

    Gastvrije ontvangst en vriendelijk personeel. Wij hebben gebruik gemaakt van de primera-restaurantbon, waarvoor wij zelf een 3 gangendiner konden uitzoeken. Het smaakte ons voortreffelijk. Top
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Jaap Schurink via HEERLIJK Kortingsactie
    16 april 2019
  • 7.8

    Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp Wolfheze

    Wat we hebben gegeten was prima. We vonden het bijzonder dat we een zeer beperkte kaart kregen voor het 3 gangen menu. Op verzoek konden we wel gebruik maken van de maandspecial, maar dan wel met €5,00 p.p bijbetalen! Waarom niet gewoon de normale kaart? Nagerecht was ijs of niét! Jammer dat het allemaal erg afgeknepen overkwam
    8
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marja via HEERLIJK Kortingsactie
    16 april 2019
  • 9

    Aan de Zweth* Schipluiden

    Net als alle vorige keren, was het diner in alle opzichten 'top'. We komen dus graag snel weer terug
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door FM via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 9

    El Gusto Den Haag

    Bij binnenkomst wist de gastvrouw al meteen dat we een via Heerlijk.nl hadden geboekt. Ze liep ons naar de tafel en vroeg of we wisten wat ons te wachten stond. Vervolgens legde ze het heel vriendelijk uit. Een glaasje cava volgde snel en ook een kan water. De gehele avond was ze makkelijk aanspreekbaar en beschikbaar en zeer vriendelijk. Ook toen we een danspasje wilden wagen werd de muziek iets harder voor ons gezet. Het eten was perfect klaargemaakt. Veel kruidige smaken. Veel vlees. De gerechten leken me iets eenvoudig, veel met tomaat (saus of puree). Ook het glutenvrije nagerecht bestond uit enkel ijs en vruchten. Toch heb ik erg lekker gegeten en zijn we 3x door gerechten verrast
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Alisa Doornhof via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 10

    Bij Erik Leidschendam

    Genoten van het vijf-gangenmenu plus aperitief - het was een geweldige smaaksensatie. Het wijnarrangement erbij genomen en alles paste perfect bij de gerechten. Het was wederom geweldig
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Peter van Soest via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 9

    Kakama Den Bosch

    Aan de cijfers zie je dat we meer dan tevreden zijn
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door DiMario vd Heijden via HEERLIJK Kortingsactie
    16 april 2019
  • 9.3

    Moodz Delft

    Heel leuke avond gehad, bediening is kundig en vriendelijk. Het eten en de kwaliteit van de producten uitstekend. Wij komen terug
    8
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Valerie Le Guludec via HEERLIJK Kortingsactie
    16 april 2019
  • 10

    Bodon Amsterdam

    Vooraf aan ons 3 gangen menu kregen we wat caviaar op onze hand om het zo er vanaf te eten....erg lekker. Het eten was heerlijk en mooi opgediend. Bediening was top en enthousiast. Gezellige sfeer en een mooi uitzicht op grachten. Hebben een fantastische avond gehad en gaan er zeker snel weer een keertje eten
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Dieneke Vrolijk via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 6.8

    ONI Den Haag

    Heerlijk en verfijnd eten in een mooi verlicht restaurant. Bediening laat te wensen over. Slechte samenwerking tussen het overigens vriendelijke personeel
    9
    Eten
    4
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Marlie H via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 9.3

    ONI Den Haag

    Het 5 gangen Japans diner was werkelijk fantastisch. De gangen waren prima opgebouwd in smaakbeleving. We komen hier zeker nog terug met ons gezin en vrienden
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door F.Peters via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 9.5

    Vlaar ‘s-Graveland

    Ieder gerecht van de 5 gangen was een smaakexplosie in de mond. Werkelijk alles klopte met elkaar. Perfect
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Maria M via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 8.8

    Kasteel Coevorden Coevorden

    Met z'n tweetjes hier heerlijk genoten van een 5 gangen diner met veel verrassende smaken en combinaties
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Foppe Nieland via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 8.8

    De Dukdalf Woerden

    Super lekker gegeten en een super vriendelijke gastvrouw. Wij echt genoten grt uit Amersfoort
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Michel via HEERLIJK Aanbieding
    16 april 2019
  • 8

    De Vleesschouwerij Heemstede

    Alles was goed, de ontvangst ( er stond een persoonlijk kaartje op je tafel ) het voorgerecht, hoofdgerecht en het toetje ( alhoewel ik de sorbet wel heel afwijkend van de traditionele sorbet vond ) dus prima gegeten
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Curly via HEERLIJK Kortingsactie
    15 april 2019
  • 7.8

    Barbier Breda

    Was een gezellig Eetcafeetje
    7
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Ingrid via HEERLIJK Kortingsactie
    15 april 2019
Pagina 5 van 3879
Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid en accepteer onze HEERLIJKe cookies. Accepteer