HEERLIJK.nl
vier het leven
LAATSTE REVIEWS
Geschreven door: Corry Buijk | 2 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Samen genoten van een heerlijke high wine. Gestart met een glaasje bubbels, gevolgd door een starter, groene asperge in een jasje van rauwe ham, heerlijk gebakken. Het 2e glaasje wijn uitgekozen, even later kwam de etagere, gevuld met heerlijke bruchetta's, drie verschillende smaken, een plateau met 4 lekkere kazen en een plateau vleeswaren. Tot slot nog een glaasje, afgesloten met een kopje koffie. Een aanrader!!
8
Eten
8
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
Geschreven door: Peter Wieman | 2 juli 2022
Primera
Goede bediening en genoeg op bord Verder gewoon goed.
8
Eten
7
Service
7
Sfeer
8
Gastvrijheid
Geschreven door: Marie Anne Ravenschlag | 2 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Fijne ambiance, zeer vriendelijke en kundige bediening, heel gastvrij. De gerechten waren kleine kunstwerkjes, heel verfijnd van smaak. De wijnen die erbij werden geserveerd waren heerlijk en goed gekozen. Dit restaurant is een echte aanrader.
9
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
Geschreven door: Marco Van Veldhuizen | 2 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Het was een fantastische belevenis. Wij hadden in het verleden Niven in Rijswijk al meerdere malen bezocht, dus Triptique mocht nu niet ontbreken. Prima wijn/spijs combinaties. Voortreffelijk en smaakvol 4 gangen lunch. Ze hebben al een groene Michelin ster, maar let op mijn woorden: volgend jaar een rode Michelin ster!
10
Eten
10
Service
9
Sfeer
10
Gastvrijheid
Geschreven door: Leen | 2 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
Met steeds 3 borden in het midden, waar we met 7 Man vanaf mochten pitsen, maakte ons bezoek heel gezellig. Het eten was soms middelmatig, maar de service maakte dit goed. Vooraf doorgegeven 1 vega, 1 zwangere. Helaas voor de zwangere: kreeg carpaccio, garnaal en zwaardvis. 3 x een no-go. Na melding, toch nog een extra bordje met heerlijke risotto met een varkenslapje.
7
Eten
8
Service
7
Sfeer
8
Gastvrijheid