HEERLIJK.nl
vier het leven
LAATSTE REVIEWS
Geschreven door: Jeroen | 5 december 2023
HEERLIJK Aanbieding
Genoten van het 4 gangen verrassingsmenu tegen een zeer scherpe prijs. Alle 4 de gerechtjes prima op smaak en mooi geserveerd door een ontzettend vriendelijke en vlotte gastheer. Ondanks dat het op maandagavond niet druk was hing er een ontspannen, prettige sfeer. Zeer geslaagd en zeker een keer voor herhaling vatbaar.
8
Eten
8
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
Geschreven door: Bert van Seters | 5 december 2023
HEERLIJK Aanbieding
De paprikasoep met een bite van couscous en stukjes noot was een topper, de uitstekende noordzeegarnalen vooraf vielen tegen door het serveren met een wel heel erg gewoon cocktailsausje. Overigens wel met een heerlijk brioche-toastje er bij. De eendebout en het dessert waren gewoon goed. De bediening was bijzonder attent, ook een dieetbeperking werd uitstekend opgelost. Jammer genoeg was men niet in staat om (het was een ronduit gure en winderige avond) de temperatuur binnen behaaglijk te krijgen.
9
Eten
10
Service
7
Sfeer
10
Gastvrijheid
Geschreven door: Mark Kroes | 5 december 2023
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten, alles vers en zeer smakelijk, vriendelijke bediening in een huiselijke sfeer. We zullen hier zeker vaker komen en gaan dan voor de kaart
8
Eten
8
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
Geschreven door: jack voorn | 5 december 2023
HEERLIJK Aanbieding
uitsteken gegeten bij Café de Florez. wij hadden het Heerlijk menu; de gerechten waren met zorg bereid, zeer creatief qua smaak. nadruk lag op vis, met name tonijn (zowel bij voorgerecht als hoofdgerecht; prettig voor de liefhebbers). qua prijs/ kwaliteit dankzij de aanbieding zeer aantrekkelijk. uit eten gaan is, vrijwel overal en zeker in goede restaurants, een dure hobby geworden.
9
Eten
9
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
Geschreven door: Ellen van Dijk | 5 december 2023
HEERLIJK Aanbieding
Wij hebben ontzettend verrassend lekker gegeten! Bij toeval in dit restaurant terecht gekomen en super gastvrij geholpen om toch nog een tafeltje voor twee te krijgen. Een echte aanrader
10
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid