HEERLIJK.nl

Smoelenboek

Ons verhaal

Een HEERLIJK welkom op onze “over ons” pagina! Wij vertellen je graag wie wij zijn en wat wij doen, daar zijn we namelijk erg trots op!

Wij zijn HEERLIJK.nl, een culinair-, online platform dat restaurants en culinaire liefhebbers samenbrengt. We doen er elke dag alles aan om de leukste restaurants te vinden zodat jij HEERLIJK (met korting) uit eten kunt gaan. Van Michelinster(ren)restaurant tot leuke brasserie met een ongedwongen sfeer, voor elke gelegenheid bieden wij verschillende soorten restaurants aan. Voor ieder restaurant waar wij mee samenwerken kijken wij naar hoogstaande kwaliteit in zowel de gerechten als in de service. Hierdoor kun jij onbezorgd genieten van een HEERLIJKe lunch of een HEERLIJK diner. Met ons aanbod van ruim 1000 restaurants door het hele land is er voor iedere gastronomische wens wat wils. Dus wil je chique, romantisch en op sterniveau uit eten of juist voordelig, bourgondisch en industrieel het is allemaal mogelijk via het platform van HEERLIJK.nl.

Naast een duidelijk overzicht van de beste en leukste restaurants, maken wij het ook nog eens mogelijk om bij deze restaurant te reserveren met tenminste 30% korting! Dezelfde kwaliteit in de gerechten, maar tegen een HEERLIJK prijsje aangeboden. Wij vinden namelijk dat topgastronomie voor iedereen toegankelijk moet zijn, simpelweg omdat het gewoon genieten is. Wij geloven in: "Vier het leven met een vork, mes en lepel". We doen dan ook elke dag opnieuw ons best om de HEERLIJKste menu’s door de restaurants te laten samenstellen tegen zo’n (h)eerlijk mogelijke prijs.

Voor de restaurants zelf maken wij het met ons platform ook een feest. Wij vullen de lege tafels. Hierdoor vergroten wij de omzet voor restaurants. Het restaurant betaalt alleen een kleine commissie als er daadwerkelijk een culinaire liefhebber via ons bij het restaurant heeft plaatsgenomen. Kortom No Cure no Pay. Zo zorgen wij voor meer naamsbekendheid en reserveringen.

Met een niet lullen maar poetsen mentaliteit, zoals wij dat in Rotterdam gewend zijn, werken wij constant aan het onderhouden, verbeteren en ontwikkelen van ons culinaire platform. Wij doen er alles aan om zowel de gast als het restaurant tevreden te maken door middel van onze 3-sterren service. Bij ons wordt er naar iedere gast en restaurateur geluisterd, zo kunnen we samen het platform laten groeien en kan iedereen maximaal kan genieten. Aan jullie danken wij namelijk ons succes!

Vandaag de dag kent HEERLIJK.nl al vele successen mede mogelijk gemaakt door jullie! Hierover lees je meer op onder het kopje geschiedenis over HEERLIJK.nl. Wil je op de hoogte blijven van de beste deals en de leukste restaurants? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief via HEERLIJK.nl

Vier het leven met een vork, mes en lepel met een restaurantactie!

HEERLIJK Aanbieding
Het hele jaar door de HEERLIJKste aanbiedingen bij de beste restaurants door heel Nederland! Onze aanbiedingen zijn speciaal samengesteld voor jou, zodat je tegen de (h)eerlijkste prijs van de culinairste menu’s bij de beste restaurants kunt genieten!

HEERLIJK10Daagse
10 dagen lang voordelig genieten van allerlei culinaire gerechten bij toprestaurants voor een vast bedrag? Het kan! Tijdens de HEERLIJK 10 Daagse heb je de keuze uit een ALL-IN of los 3-gangenmenu en dit tegen een vaste prijs.Op deze manier hoef je de prijzen niet meer te vergelijken en rust je alleen nog de keuze welk restaurant jou het meeste aanspreekt!

Star-edition
Kennis maken met sterrenkeukens door heel Nederland door middel van een ALL-IN of los 5-gangenmenu voor een vaste prijs? Het kan! Per rising star-, michelinster- of twee michelinsterrenrestaurants betaal je een vast, voordelig bedrag! Op deze manier hoef je de prijzen niet meer te vergelijken en rust je alleen nog de keuze welk sterrestaurant jou het meeste aanspreekt!

HEERLIJK Club
De hoogste kortingen ontvangen en altijd als eerst op de hoogte zijn van de nieuwste deals? Via dit digitaal membership is het mogelijk! Je hebt de keuze uit nog meer restaurants en ontvangt kortingen tot wel 50%. Meld je snel aan!

De geschiedenis van HEERLIJK.nl

In 2006 startte Arthur Bassant HEERLIJK in Rotterdam, destijds werd met het bedrijf de nadruk gelegd op het organiseren van culinaire evenementen. HEERLIJK werd bekender, kreeg een netwerk en had succes. HEERLIJK Winter is het laatste evenement dat werd georganiseerd voordat de internettak van de organisatie naar de voorgrond trok. Sindsdien is HEERLIJK.nl geboren.

In 2011 kwam het eerste personeel. Dayelle werd aangenomen en in mei 2012 werd mede dankzij haar de eerste HEERLIJK10Daagse uitgevoerd. Een concept dat nog ieder jaar terugkomt bij HEERLIJK.nl. Ongeveer anderhalfjaar later begon het personeel zich uit te breiden. Rik werd in december 2012 aangenomen als webdeveloper. 

De HEERLIJK10Daagse sloeg goed aan. Dit gaf de mogelijkheid om te kijken naar nieuwe mogelijkheden zoals HEERLIJKAanbieding. Nog wat later werd Marloes Ravenschlag na haar stage aangenomen in 2014 en de salesafdeling werd geprofessionaliseerd. HEERLIJK Aanbieding bleek een schot in de roos en werd uiteindelijk de grootste pijler van HEERLIJK.nl. 

Meerdere projecten zijn later nog toegevoegd, zoals onder andere de HEERLIJK Staredition, wat tot op de dag van vandaag nog steeds een van de projecten is waar we trots op zijn. Ook werd later een membership mogelijk met allerlei HEERLIJKe voordelen via HEERLIJKClub, zodat gasten als eerste, met nog meer korting en keuze uit nog meer restaurants, kunnen reserveren.

Wij doen ons best zo creatief en innoverend mogelijk te blijven, zo hebben we bijvoorbeeld HEERLIJK TV opgericht en zijn we verschillende samenwerkingsbanden met partners door de jaren heen aangegaan. Zo zijn bijvoorbeeld de Postcodeloterij, Primera, Albert Heijn, ING en Coop onze (voormalige)partners en daar zijn we zeer trots op.

Al deze projecten dragen bij aan het succesverhaal van HEERLIJK.nl, maar om te groeien blijft HEERLIJK.nl kijken naar nieuwe pijlers om zijn ambities waar te maken, als de marktleider op het gebied van marketing voor culinair Nederland. 

HEERLIJK-Kernwaarden

HEERLIJK.nl kent vijf kernwaarden die iedereen binnen het team leeft en ademt:

Slim & hard werken
Wij kunnen alleen de top bereiken als onze inzet 115% is. Wij moeten altijd blijven nadenken of wij op de meest efficiënte manier werken.

3 sterren niveau
Wij werken met de beste restaurants, wij moeten ons ook willen gedragen als de beste restaurants. Wij houden van mensen en in het diepst van ons hart zijn wij dienstverleners. Niet omdat dit onze opdracht is, maar omdat dit onze natuur is. 

Groeien
HEERLIJK.nl wil groeien en hard groeien. Dat kan alleen door de beste mensen, die zelf ook willen groeien. Ontwikkeling van jezelf is een belangrijk goed, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Creatief
Het kan heel groot zijn, maar zeker ook heel klein. Noem het rebels, anders of afwijkend. In ons doen en laten denken wij buiten de gebaande paden. 

Vriendengroep
Binnen HEERLIJK.nl willen wij alles kunnen bespreken. Wij zijn jong, direct, en positief gestemd. We gaan naar kantoor met een glimlach. Als er iets is, maak niet uit wat, is dat intern altijd bespreekbaar. Naast werken vinden wij het HEERLIJK om samen te borrelen, sporten, eten, fierljeppen en kantklossen.