vier het leven
OVER ONS

HEERLIJK.NL is hét culinaire platform van Nederland dat consumenten en restaurants samenbrengt. Wij vinden dat restaurants het leven mooier maken. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen een restaurantervaring te geven. Dit doen wij o.a. door het organiseren van restaurantacties, zoals HEERLIJK Aanbieding, HEERLIJK10Daagse en HEERLIJK Star-edition. Maar ook door restaurants online reserveerbaar te maken zonder korting.

Met ons grote culinaire netwerk van (top)restaurants en gasten genereren wij honderdduizenden reserveringen per jaar! Trots zijn we ook op onze partners waarmee we succesvol samenwerk(t)en, zoals: American Express, Nespresso, VISA, Mastercard, Primera, ING, VriendenLoterij en meer!

SMOELENBOEK
HEERLIJK is in 2007 opgericht door Arthur Bassant met als eerste fysieke event: HEERLIJK Rotterdam. Een 4-daags hoogstaand culinair evenement dat jaarlijks plaatsvond in het Euromastpark. In januari 2010 hebben we ons laatste fysieke evenement georganiseerd in de Cruise Terminal genaamd “HEERLIJK Winter” met 24 (internationale) Michelinsterren op één locatie. In 2011 zijn we gestopt met de (fysieke) evenementen en is de focus volledig overgezet naar het internet: HEERLIJK.NL.
HET LEVEN VIEREN?
Inspiratie nodig waar je het leven kan vieren?
Laat hieronder jouw e-mailadres achter en je ontvangt
van ons de leukste culinaire adresjes
SAMENWERKEN?
Ben je restauranteigenaar en wil je meer weten over
de mogelijkheden voor een samenwerking? Laar hieronder
jouw gegevens achter en we nemen contact met je op!