Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 7.8

    Basiliek* Harderwijk

    De Basiliek is een aanrader! We hebben er heerlijk gegeten, verrassende combinaties, prachtig servies, verwend met mooie amuses en friandises om je vingers bij op te eten! Was voor ons de 2e keer en we komen graag terug!
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Erik via HEERLIJK
    9 februari 2011
  • 9.8

    La Enoteca Rotterdam

    Wel voor de wijnliefhebber, maar heerlijk eten, goede service. Top restaurant!
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Nicole via HEERLIJK
    9 februari 2011
  • 8.5

    Blanc Dordrecht

    Wij gingen niet uit eten, wij gingen naar Blanc voor een beleving!
    Zeker aan te raden! 
    8
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    9 februari 2011
  • 8

    Aan de Poel** Amstelveen

    9
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Duod via HEERLIJK
    9 februari 2011
  • 9

    Lucifer Wassenaar

    Heerlijk gegeten gisteravond bij Lucifer in Wassenaar. De bediening was vriendelijk professioneel, enthousiast en had ruim voldoende aandacht.
     
    Wij hadden natuurlijk sowieso een vast menu, maar ze hebben eigenlijk geen kaart, ze koken biologisch en met seizoensproducten en dan kan je kiezen hoeveel gangen je wilt of waar je enge bulten van krijg etc.

    Het was ook erg

    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    9 februari 2011
  • 9.3

    In den Doofpot Leiden

    We hebben echt heerlijk gegeten. Ik kreeg zelfs een ander hoofdgerecht omdat ik niet zo gek op wild ben!
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Sam en Tho via HEERLIJK
    8 februari 2011
  • 9

    ML* Haarlem

    Het was voor ons de eerste ervaring met Heerlijk Dinsdag,
    Een echt Heerlijke ervaring, zeer gastvrij ontvangst en compleet in de watten gelegd met een aaneensluiting van prachtig opgemaakte lekkerijen.
    Een aanrader voor levensgenieters. Echt Super! De ster meer dan waard.
    Aster & Luuk
    9
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    8 februari 2011
  • 9

    Tante Koosje* Loenen aan de Vecht

    Afgelopen dinsdag bij Tante Koosje gegeten.Echt wat een feest! Kregen 2 amuses,hebben het wijnarrangement genomen (dat  is wel wat aan de prijs ) en de extra gang. |De prijsprestatie is buitengewoon.Wat een gezellige huiskamer en wat een gemoedelijke sfeer.Wat ons betreft mogen we nog best een keer daar geloot worden.geen probleem
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door deb via HEERLIJK
    5 februari 2011
  • 8

    Hermitage Ridderkerk

    Boven iedere verwachting, te beginnen met de hartelijke ontvangst door twee charmante jongedames. Bediening attent en alert, zonder opdringerig of vrijpostig te zijn. Wij opteerden voor een verrassingsmenu en dat heeft ons aangenaam verrast. De rogvleugel, die ik niet zo gauw zou bestellen, bleek een trouvaille, zowel qua presentatie, als kwalitatief. Bij het ribstuk een rodekool zoals ik het nog niet gegeten heb, een knisperende bite en een verfijnd zuur accent, kortom heerlijk (voor het recept hou ik mij aanbevolen.) Wellicht had de wachttijd tussen hoofd- en nagerecht korter gemogen; een kniesoor die daarop let. Een onduidelijkheid in de nota werd correct opgehelderd.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    2 februari 2011
  • 8.8

    NIVEN* Rijswijk

    Top gegeten! Heerlijk sfeertje, alles goed verzorgd en vriendelijke en goede persoonlijke aandacht. Zo wil je een avond uit eten. Hier kom ik graag terug.
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    2 februari 2011
  • 10

    Ron Gastrobar* Amsterdam

    Heerlijk gegeten in het pittoreske Oude kerk aan de Amstel @ron blauw,
    Het bij passende wijn arrangement is echt een aanrader bij ieder gerecht.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Michgelsen via HEERLIJK
    2 februari 2011
  • 9

    Het Kasteel van Rhoon Rhoon

    We hebben niet heerlijk gegeten bij Biggo in Rhoon maar zalig gegeten.
    Het was een smaakexplosie van begin tot het einde! Het restaurant zag er warm en gezellig uit en we hadden een prima plaatsje bij het raam. De rode huiswijn was meer dan zalig en de bediening was uiterst vriendelijk en proffesioneel, geen straf om nog een keer met heerlijk dinsdag naar Biggo te moeten en zeker voor iedereen een aanrader 
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    2 februari 2011
  • 8.5

    Aan de Poel** Amstelveen

    Heerlijk gegeten en was helemaal top.  Soms het gevoel dat er wat weinig op het bord lag maar werd ruimschoots gecompenseerd door de smaken, sfeer en gezelligheid. Ik zou zo weer gaan en Aan de Poel aanraden!
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door MR via HEERLIJK
    28 januari 2011
  • 8.8

    Het Weeshuys Almere

    goede service ( meelopen om auto dichter bij te zetten). het eten was heerlijk en het (bob) wijnarrengement past goed  bij het eten.   jammer dat de afstand voor ons te ver is om dit vaker te doen.
    Nel
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door anoniem via HEERLIJK
    27 januari 2011
  • 9

    At Sea Scheveningen

    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door toosvdg via HEERLIJK
    27 januari 2011
Pagina 4287 van 4302