PUUR

Heerlijk dineren in een sfeervolle ambiance

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Wil je een heerlijk avondje dineren in een sfeervolle ambiance en ongedwongen sfeer? Dan ben je bij PUUR in Beek en Donk aan het juiste adres! Je geniet hier van verrassende combinaties en een gastvrije bediening. Hier draait alles om puur eten voor een (h)eerlijke prijs. 


In de keuken wordt gewerkt met verse en zo veel mogelijk biologische producten. Het gepassioneerde team zal er alles aan doen om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Leun dus lekker achterover en laat je verrassen en verwennen! 


Met een allergie of intolerantie dineren? Bij PUUR kun je een gerecht naar voorkeur kiezen. De chef zal hier in samenspraak met jou eventuele aanpassingen maken, zodat het gerecht aansluit bij jouw dieetwens! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Heuvelplein 81
5741 JJ Beek en Donk
nederland
10 1 Zeer goed
8
Eten
8
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8

  N Luyben

  Via heerlijk.nl een 3 gangenmenu geboekt voor €22.50 Voor deze prijs krijg je een verrassend keuzemenu. De 50% korting op de normale prijs lijkt me wat aan de hoge kant, bij aankomst stond namelijk een bord buiten met hetzelfde aanbod voor ik dacht €29.- Maar ook voor deze prijs is het smullen geblazen. Ik had eerst de site van het restaurant bekeken en was nogal gecharmeerd van de foto’s van de diverse gerechten. Ik moet bekennen, dat de gerechten op de foto’s er wat exclusiever uit zagen dan de borden die wij voorgeschoteld kregen, maar verklaarbaar als je in je eentje de keuken moet runnen. De kok verstaat zijn vak, gebruikt goede ingrediënten, vlees en vis zijn perfect gegaard, de bijlages in de vorm van salade, groente en frites zijn ruimbemeten, zodat grote eters ook aan hun trekken komen. De bediening is gezellig informeel. De inrichting, maar dat blijft een kwestie van smaak, blijft wat achter bij de mooi opgediende gerechten. Voor de prijs een regelrechte aanrader!!!
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  7 oktober 2019