Looxs

Pure smaaksensaties in de bruisende haven van Oud-Beijerland

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Met uitzicht op de haven van Oud-Beijerland geniet je bij Looxs samen van shared dining, sea food en grill gerechten. Deze haven staat bekend om zijn gezellige sfeer en is de locatie voor menig toprestaurants en gezellige barretjes. 


Het team van Looxs werkt enkel met verse producten, waarvan het grootste gedeelte rechtstreeks vanuit de houtskooloven op jouw bord geserveerd wordt. De perfecte combinatie tussen grill en oven geven de gerechten een authentieke smaak; van schelpdieren tot zeetong en kreeft. En van ribbetjes tot tournedos. Looxs serveert je graag een pure smaaksensatie!


Zin in om lekker te genieten en ontspannen reserveer dan direct! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


HAVENDAM 16
3262 AE OUD-BEIJERLAND
nederland
    Geen reviews