Scampi Velsen

Dagverse biologische producten uit de streek

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Met een avontuurlijke kust, een spannende haven en de vele evenementen is er altijd wat te doen in Gemeente Velsen. In deze gemeente zit het restaurant Scampi Velsen. Hier kun je na een lekker dagje strand, wandelen of gewoon even een dagje uit te zijn geweest genieten van HEERLIJKe gerechten. 


Scampi Velsen is de ideale plek om lekker uit eten te gaan, waar de begrippen puur, passie en persoonlijk centraal staan. Dit restaurant gebruikt dagverse biologische producten uit de streek en van het seizoen in onze gerechten. Er wordt met veel passie en gedrevenheid gekookt om de smaak en de geur van de gerechten goed tot hun recht te laten komen, zodat de gasten zich ook echt gast voelen in een huiselijke en gastvrije sfeer. 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Wijkerstraatweg 195
1951 EE Velsen Noord
nederland
    Geen reviews