Daikichi Japanese Tappanyaki

Authentieke Japanse keuken met oprechte gastvrijheid

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Daikichi is het Japans restaurant met een traditie van culinaire hoogtepunten en is gevestigd in Alkmaar. Ervaar de oudste kookkunst uit Japan bij Daikichi Restaurant. De ervaren teppan yaki koks bereiden bij je aan de bakplaat de overheerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten. A la minuut en met Japanse precisie.


Daikichi bereidt al hun gerechten zelf en gebruiken uitsluitend verse, pure ingredienten. Hierdoor is het eten puur, vers, gezond en zeer smakelijk. Het traditionele Japans Restaurant Daikichi; de plaats bij uitstek om te genieten van de authentieke Japanse keuken met een uitgebreide gerechten assortiment en oprechte gastvrijheid.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Stationsweg 58
1815CD Alkmaar
Nederland
10 1 Goed
8
Eten
6.3
Service
7.7
Sfeer
8.3
Gastvrijheid
 • 6.75

  Gerard en Iet

  Het eten was goed, de bediening best vriendelijk, maar het duurde allemaal veel te lang. Het was Valentijnsdag en zaterdag, dus misschien daarom.
  8
  Eten
  5
  Service
  6
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Valentijn
  15 februari 2015
 • 6.5

  Nimadyma

  Eten was redelijk tot goed. Niet bijzonder, hetzelfde als alle teppan yaki restaurants. Bediening was vriendelijk maar erg lang wachten. Geen duidelijkheid over speciale menu wat de aanbieding was en ze vergaten dingen.
  7
  Eten
  5
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Valentijn
  15 februari 2015
 • 9.5

  Nike

  Het was heerlijk, gezellig en grappig!
  9
  Eten
  9
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  1 november 2012