Gasterij Puur

Eerlijk, vers en lokaal

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Eerlijk, vers en lokaal. Dat is waar Gasterij Puur voor staat! Gasterij Puur vindt het belangrijk dat elke gast een top beleving heeft, of je nou 6 gangen komt eten of langs komt voor een heerlijk bakje koffie met huisgemaakte lekkernijen. Het doel is om iedereen zoveel mogelijk te laten genieten bij bij Gasterij Puur! Je vindt er daarom ook voor ieder wat wils. 


Het keukenteam heeft een gedreven mind-set om de natuur te laten sprankelen op het bord. Door het gebruik van zoveel mogelijk lokale producten die de omgeving kan geven probeert de chef het beste eruit te halen.

 

Kom ook aanschuiven bij dit gezellige restaurant en geniet van heerlijke smaken! 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Hoogstraat 158 158
3131 BR Vlaardingen
nederland
    Geen reviews