Het Gouden Kalf

Ongedwongen genieten met uitzicht op de boten in de Scheveningse haven

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Genieten van kookkunst en gastvrijheid met uitzicht op de boten in de Scheveningse haven. Bij Het Gouden Kalf draait alles om verse seizoensproducten, een hartelijke sfeer en bijpassende wijnen.


Vers is bij Het Gouden Kalf ook écht dagvers. Eigenaar en chef-kok Niels Schavenmaker maakt elke ochtend een keuze uit de producten van de leveranciers en op de visafslag. Vlees van de week, vis van de dag of vegetarisch: het team zet voor iedereen iets bijzonders op tafel! 


Bij Het Gouden Kalf weten ze wat ongedwongen genieten inhoudt. Zo bieden ze je naast de heerlijke spijzen ook een mooi wijnselectie aan, met wel 35 verschillende wijnen die per glas te schenken zijn. 


Voel je welkom in dit gastvrije restaurant en geniet van een heerlijk etentje met prachtig uitzicht!


 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Dr Lelykade 1 D
2583CL Scheveningen
Nederland
    Geen reviews