De Landerij

Frans-internationale gerechten tussen de landerijen van Het Groene Hart

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Tussen de landerijen van het Groene Hart, vind je in Waddinxveen op een mooie plek aan het water De Landerij. In dit restaurant staat proeven, beleven en genieten voorop! 


Alle gerechten worden met liefde voor jou bereid, en dat proef je! De chef voert een Franse keuken met internationale invloeden. De seizoensgebonden gerechten worden gemaakt van verse en eerlijke producten. De menukaart van De Landerij wisselt regelmatig, maar een selectie van geliefde klassiekers blijft natuurlijk wel altijd op de kaart staan. 


Vraag vooral ook naar de bijpassende wijnen! Het team geeft jou hier graag advies over. Op deze manier kunnen eten, drinken en samenzijn moeiteloos in elkaar overlopen.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Zwarteweg 6
2741LC Waddinxveen
Nederland
    Geen reviews