Brasserie IJzer

Verse & creatieve gerechten in een ongedwongen ambiance

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Heerhugowaard is omgeven door mooie weilanden, rietkragen en een kilometerslange hoge ringdijk. Een prima uitvalsbasis om de fiets te pakken of je wandelschoenen aan te trekken voor een mooie tocht. Na al deze inspanning is het natuurlijk tijd voor culinaire ontspanning en dat kan bij Brasserie IJzer! 


Het keukenteam maakt de meest creatieve gerechten, waarbij de chefs enkel gebruik maken van verse producten. Van de vis die dagelijks binnenkomt tot aan het vlees. Maar ook de vegetariër is hier aan het juiste adres! Met veel oog voor detail serveert het enthousiaste team jou graag over de vele speciaalbieren, wijnen of biologische koffie. 


De combinatie van mooie producten, vriendelijke service en de ongedwongen sfeer staan garant voor een gezellige avond uit!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Middenwaard 85
1703SC Heerhugowaard
Nederland
10 1 Zeer goed
8
Eten
8
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8

  Patrick van Eijk

  Doen hun best je een fijne ervaring te geven !
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  7 augustus 2019