Restro Bellevue

Culinaire ontdekkingsreis met uitzicht op het water

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

In Dordrecht heb je veel mooie, knusse plekjes, gezellige straatjes en goede restaurants. Op de mooiste plek van Dordrecht, de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het prachtige Bellevue Groothoofd. Vanaf april 2019 zullen de in dit pand gevestigde restaurants: Blanc en Steaks & Chardonnay, verder gaan onder dezelfde naam: Restro Bellevue.


Vanuit het restaurant heb je een schitterend uitzicht over de Merwede, de Oude Maas en de Noord die hier samenkomen. Het gerestylde restaurant biedt een uitvalbasis voor bijna alles! Het heeft diep donkergroene muren, vintage kandelaars en accessoires en mooie groene planten. Dit in combinatie met de informele sfeer en gastvrije bediening voel je jezelf helemaal thuis!


De chef-kok neemt je mee op culinaire ontdekkingsreis en laat jouw smaakpapillen kennismaken met bijzondere, onalledaagse smaken. Vraag vooral ook naar de bijpassende wijnen! Het team adviseert jou hier graag over.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Boomstraat 37
3311TE Dordrecht
nederland
10 1 Zeer goed
8
Eten
7.9
Service
8.1
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8

  Henk meijer

  Prettige ontvangst, er stond al een medewerker bij de ingang om onze jassen aan te nemen. Aangenaam was dat er geen muziek werd gedraaid. De medewerkers zijn vriendelijk en bekwaam. Het Heerlijk Menu had drie gangen. Goed bereid, niet bijster verrassend maar zeer smaakvol. We namen de huiswijn en die was ronduit goed. Bij het weggaan werden onze jassen weer aangereikt en werden we uitgeleide gedaan.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  6 oktober 2019
 • 8.75

  Niek

  heerlijk gegeten met mooie gerechten en een prachtig uitzicht over de rivier
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  21 september 2019
 • 8

  Conny Olsthoorn

  Helaas geen toelichting op wat wij te eten kregen, uiteindelijk wel bij het dessert.
  8
  Eten
  7
  Service
  9
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  17 september 2019
 • 8.75

  Marjon

  Heerlijk eten, ruime porties met extra frites. Gratis gekoeld karaf water, hulpvaardige bediening en mooi terras aan het water
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  26 augustus 2019
 • 8

  Henricus van Bennekom (Wim)

  We hebben heerlijk gegeten op een unieke locatie. Een topper.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 augustus 2019
 • 6.5

  Sonja van Doorn

  Na een keer eerder via Heerlijk.nl te hebben genoten van een hoogstaand culinair 4-gangen verrassingsmenu bij De Fuik in Aalst, gingen we nu het avontuur aan bij Restro Bellevue voor slechts een paar euro minder. Onze aanbieding bestond uit een 3-gangendiner met huisaperitief en koffie/thee met friandises voor maar € 36,- p.p. Een flinke prijs voor een relatief simpel diner, waardoor wij absoluut niet het gevoel hebben gebruikt te hebben gemaakt van een aanbieding. Het huisaperitief bestond uit een ‘glaasje bubbels’. Het voorgerecht bleek te bestaan uit een soepkom met (overigens heerlijke) aspergesoep, zonder enige garnering, laat staan een stukje brood. Het hoofdgerecht een Angus steak met garnituur, en het dessert bestond uit aardbeien Romanoff met vanille ijs. Net als deze gerechten kun je de friandises die bij de koffie/thee werden geserveerd bij elk eetcafé verwachten. We hebben prima gegeten, maar ook niet meer dan dat. Als we dit van tevoren hadden geweten zouden we zéker ergens anders, meer Heerlijk-waardig, gereserveerd hebben. Al met al hebben wij niet gekregen wat wij hadden verwacht.
  7
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  5 juni 2019
 • 8

  Peter Booister

  Personeel had het druk, maar kwam toch keurig van tevoren informeren of er allergieën waren of iets anders waar de kok rekening mee zou moeten houden. Nette en goede bediening. Het eten was heerlijk. De biefstuk was (voor ons) echt perfect! Voor de muziek was (door de drukte?) te weinig aandacht. Bij aanvang speelde er rustige aangename muziek. Op een gegeven moment werd het wat drukkere muziek (in een toch al wat drukke zaak). Toen was het zeker drie kwartier helemaal stil uit de boxen en vlak voor ons vertrek werd er pas weer gezellige muziek aangezet.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  2 juni 2019