Divina Cucina

Proef de gerechten van de 'Meester van de Italiaanse keuken'

Bekijk hier de rest van ons aanbod
HEERLIJK10Daagse
Tijdens de HEERLIJK10Daagse van 25 oktober t/m 3 november kun je al voor € 28,50* genieten van een 3-gangendiner en voor slechts € 23,50* van een 3-gangenlunch per persoon. En ja, deze HEERLIJKe prijzen gelden voor iedereen aan tafel! * Michelinster restaurants vragen een toeslag à € 10,- per ster.

Bekijk hier de rest van ons aanbod!
Omschrijving

Divina Cucina is gevestigd aan het Molenplein en zit in een uniek en kenmerkend pand. Het is zo kenmerkend dat het logo van Divina Cucina erop is geïnspireerd. Het pand bestaat uit twee verdiepingen: beneden het restaurant en boven de pizzeria. 


Dit restaurant wordt geleid door Tonio Greco, de enige Italiaanse chef in de Benelux met de benoeming: Meester van de Italiaanse keuken. Zijn passie, fantasie en doorzettingsvermogen zijn ongelooflijk. Dagelijks zet hij zich in om zijn gasten unieke Italiaanse smaken te laten proeven.


Laat je verrassen! Een dagelijks wisselend menu bestaande uit traditionele antipasti, huisgemaakte pasta's, verse vis en vlees gerechten. Barolo, Brunello di Montalcino, Amarone, Valpolicella. Naast de verse gerechten hebben heeft het restaurant ook een uitgebreide wijnkaart voor je samengesteld met uitsluitend Italiaanse wijnen!

 

Buon appetito!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Nobelstraat 6
3262PM Oud-Beijerland
Nederland
    Geen reviews